Eläköön yrittäjyys!

Me Fonectalla haluamme auttaa suomalaisia yrittäjiä menestymään. Maanantaina 5.9. juhlitaan Yrittäjän päivää ja sen kunniaksi tarjoamme yrittäjille kotisivujen aloitusmaksusta 20 % alennuksella. Säästät aloitusmaksussa vähintään 158 euroa ja jopa 440 euroa kotisivupaketin koosta riippuen! Tarjous on voimassa perjantaihin 9.9. asti.

Hinta ei muutenkaan päätä huimaa, sillä avaimet käteen -kotisivujen kuukausihinta on halvimmillaan vain 32 euroa/kk. 

Fonectalla on yli 25000 tyytyväistä kotisivuasiakasta. Yksi heistä on Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky. ”Meillä oli aiemmin kotisivut muualta, mutta päätin tarttua Fonectan kotisivutarjoukseen Fonectan tunnettuuden ja hyvän brändin vuoksi ja siksi, että voin luottaa siihen, että tarvittaessa tavoitan Fonectan asiantuntijan helposti. Fonecta on luotettava ja Fonectan kanssa välttyy yleisiltä pienen toimijan ongelmilta”, kertoo Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky:n Atte Penttinen.

”Kotisivut on helpottaneet arkea. Kun yritykseni palveluja etsitään netistä, kotisivuni tulevat hyvin esiin hakutuloksissa. Sivut ovat tuoneet lisää asiakaspohjaa ja asiakkaat löytävät meidät.”

Kotisivusi ovat usein ensimmäinen paikka, missä asiakas kohtaa yrityksesi. Löytääkö asiakas helposti etsimänsä: yrityksesi yhteystiedot, aukioloajat, tuotteet, palvelut, hinnat – tai muuta hyödyllistä tietoa, jota hän saattaa kaivata? Kotisivujen ulkoasulla ja toimivuudella on merkitystä, sillä kuluttajista 68% ei palaa huonon käyttökokemuksen tarjonneelle verkkosivulle.

Loppuvuosi tuo mukanaan useita sesonkeja, joiden aikana potentiaaliset asiakkaat etsivät tuotteita ja palveluita netin erikanavista. Nyt onkin siis ensiarvoisen tärkeää, että verkkosivut ovat kunnossa sillä valtaosa asiakkaista tekee verkkosivujen pohjalta päätöksen, valitseeko hän yrityksesi vai kääntyykö hän kilpailijasi puoleen.

Luottamus ja laatu kotisivujen valtteina

Suomen suurimpana kotisivujen toteuttajana tiedämme, millaiset kotisivut sopivat pienyrittäjille ja tuovat uusia asiakkaita sekä auttavat löytymään Googlen hakutuloksista paremmin.

Fonectan kautta kotisivujen tekeminen ei enää helpommaksi muutu. Saat kotisivut 100 % avaimet käteen -palveluna. Kirjoitamme toiveidesi mukaan tekstit ja lisäämme kuvat sekä hoidamme kaiken tarpeellisen teknisen toteutuksen. Myös sivujen ylläpito on helppoa. Lopputuloksena saat yrityksesi näköiset, toimivat ja tyylikkäät kotisivut!

Kiinnostuitko? Täytä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä. Kartoitamme puhelussa, millaiset nykyiset kotisivusi ovat ja miten niitä voidaan kehittää paremmin asiakkaistasi ja liiketoimintaasi palveleviksi. Lisäksi kartoitamme, miten kotisivut löytyvät verkosta. Jos kartoituksen jälkeen vaikuttaa, että voisit hyötyä kotisivuista, tarjoamme juuri sinulle sopivaa pakettia.

Lomakkeen lähetys ja kartoitus ei sido sinua mihinkään. Kun täytät tämän lomakkeen, pääset myös hyödyntämään 20 % alennuksen kotisivujen starttimaksusta!

Hyödynnä tarjous nyt!