Eläköön yrittäjyys!

Me Fonectalla haluamme auttaa suomalaisia yrittäjiä menestymään. Maanantaina 5.9. juhlitaan Yrittäjän päivää ja sen kunniaksi tarjoamme yrittäjille Google-mainontaa alennettuun hintaan. Tarjous on voimassa perjantaihin 9.9. asti. Tarttumalla tarjoukseen nyt säästät 100–150 euroa paketin koosta riippuen!

Asiakkaat ovat siirtyneet yhä enemmän etsimään tuotteita ja palveluita verkossa, sekä tekemään siellä suoria ostoksia. Löytävätkö ne sinut vai kilpailijasi? 70 % kuluttajista käy liikkeessä verkosta löydetyn tiedon perusteella kun taas 62% kuluttajista jättää yrityksen huomioimatta, jos ei löydä sitä verkosta. Google-mainonnalla tavoitat potentiaaliset asiakkaasi tehokkaasti toimialasta ja toimialueesta riippumatta.

Mainonnalla kasvatat liiketoimintaasi

Google-mainonta (Google AdWords) on kustannustehokas tapa varmistaa, että yrityksesi näkyy Google-hauissa ja mainonnan kautta voit saada lisää asiakkaita ja kauppaa. Asiakkaamme Hodarikeisari nelinkertaisti liikevaihtonsa Fonectan avulla: "Voin sanoa käsi sydämellä, että markkinointi on räjäyttänyt potin", kertoo Hodarikeisarin Jani Hakala.

Meillä Fonectalla on yli 70 000:n tehdyn Google-kampanjan kokemus, ja tiedämme, mikä toimii parhaiten. Hakusanamainonta on kustannustehokasta: et maksa näyttökerroista, vaan aidosti kiinnostuneista asiakkaista.

Paketti sinun tarpeidesi mukaan

Google-mainonnan paketit (alkaen 275€/kk) sisältävät kaiken aina työstä mainonnan budjettiin. Voit määrittää itse budjettikaton, jonka yli emme koskaan mene. Laskutamme mainonnan jälkikäteen, eli parhaillaan olet jo saanut uuden asiakkaan ennen kuin maksat Google-mainoksista.

Saat meiltä joka kuukausi myös tuloksista ja tapahtumista kattavan raportin, jonka avulla sinun on helppo seurata mainonnan tuloksia.

Kiinnostuitko? Täytä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä. Kartoitamme puhelussa, minkälaisia tuloksia sinun toimialallasi ja paikkakunnallasi Google-mainonnalla voisi saavuttaa. Jos kartoituksen jälkeen vaikuttaa, että voisit hyötyä Google-mainonnasta, tarjoamme toimialallesi sopivaa pakettia.

Lomakkeen lähetys ja kartoitus ei sido sinua mihinkään. Kun täytät tämän lomakkeen, pääset myös hyödyntämään 50 % alennuksen Google-mainonnan starttimaksusta! Voit hyödyntää tarjouksen, jos aloitat mainonnan viimeistään 90 päivän sisällä.