Eläköön yrittäjyys!

Me Fonectalla haluamme auttaa suomalaisia yrittäjiä menestymään. Maanantaina 5.9. juhlitaan Yrittäjän päivää ja sen kunniaksi tarjoamme yrittäjille verkkolöydettävyyden palvelun 30 % alennuksella vuositilauksesta. Normaalisti maksat Fonecta Kontaktista alkaen 49 euroa/kk, nyt vain 34 euroa/kk. Säästät siis vähintään 180 euroa! Tarjous on voimassa perjantaihin 9.9. asti.

Jo 20 000 pienyritystä käyttää Fonecta Kontaktia, yksi niistä on Huippusiivous: ”Verkossa on niin paljon eri kanavia ja jos esimerkiksi aukioloajat muuttuvat, on tosi työlästä alkaa korjata aikoja joka paikkaan. Nyt riittää, että muutan tiedot Oma Fonectassa ja ne korjaantuvat kerralla useaan paikkaan netissä. Se on tosi helppoa ja vaivatonta”, kertoo Huippusiivouksen Mari Nurkkala. Pelkästään tämän vuoden kesä- ja heinäkuun välisenä aikana Huippusiivous on saanut yhteydenottoja Kontaktin avulla 771 % paremmin kuin keskiarvollisesti saman toimialan ei-mainostavat yritykset!

Fonecta Kontakti -palvelun 3 hyötyä pienyrittäjälle:

1. Löydy siellä, missä sinua etsitään!

Yritys ei voi vaikuttaa siihen, mistä sitä etsitään. Fonecta Kontaktin avulla asiakkaat löytävät yrityksesi tiedot ajantasaisena niistä kanavista (some, haku- ja karttapalvelut, autojen navigaattorit jne), mistä he yritystäsi etsivät. Ei ole yhdentekevää, millainen verkkolöydettävyys yritykselläsi on, sillä 81 % kuluttajista tekee jonkun verkkohaun ennen suuren ostopäätöksen tekemistä

2. Yrityksesi tiedot löytyvät aina oikein verkon kaikista kanavista!

Google nostaa hakutuloksissa paremmille sijoille niitä yrityksiä, joiden tiedot löytyvät oikein kaikista kanavista. Tämän vuoksi Fonecta Kontaktin avulla nouset myös Googlen hakutuloksissa korkeammalle.

3. Säästät aikaa ja voit keskittyä olennaiseen

Voit päivittää yrityksesi tietoja helposti yhdestä paikasta yli 20 verkon kanavaan yhdellä kertaa ja säästää aikaa oman liiketoimintasi kehittämiseen. Samalla vähennät manuaalisen virheen mahdollisuutta.

Kiinnostuitko? Täytä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä. Kartoitamme puhelussa, miten yrityksesi löytyy verkosta suhteessa kilpailijoihisi ja kuinka paljon enemmän yhteydenottoja ja asiakkaita voisit saada. Jos kartoituksen jälkeen vaikuttaa, että voisit hyötyä Fonecta Kontakti -palvelusta, tarjoamme toimialallesi sopivaa pakettia.

Lomakkeen lähetys ja kartoitus ei sido sinua mihinkään. Kun täytät tämän lomakkeen, pääset myös hyödyntämään 50 % alennuksen Google-mainonnan starttimaksusta!