Fonecta Kontakti Mini


Yrityksen yhteystiedot aina ajan tasalla

Lähes kaikki suomalaiset aloittavat tiedon etsimisen verkosta. Yrityksesi ei välttämättä ole asiakkaalle ennestään tuttu ja siksi onkin tärkeää, että yrityksen oikeat ja ajantasaiset tiedot löytyvät kattavasti verkon eri kanavista. Erityisen tärkeitä tietoja ovat yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero sekä aukioloajat. Tietojen päivittäminen lukuisiin eri kanaviin, kuten hakukoneisiin, sosiaaliseen mediaan, karttoihin ja navigaattoreihin, voi olla hankalaa ja aikaavievää.


Fonecta Kontakti Mini on palvelu, jonka avulla yritystietosi ovat oikein ja yhteneväiset verkon eri kanavissa. Verkostoomme kuuluvat mm. Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat (Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller).


Palvelun sisältö


Tietojen päivitys kanaviin

Yrityksesi tiedot kuten osoite, puhelinnumero ja aukioloajat päivittyvät yli 20 digitaaliseen kanavaan. Pystyt hallinnoimaan yrityksesi tietoja Oma Fonecta -palvelussa ja päivittää esimeriksi erikoisaukioloajat kätevästi yhden palvelun kautta kaikkiin eri kanaviin.


Google My Business -yritystili

Yrityksesi löydettävyyttä parantaa Google My Business -yritystili, jolla viet yrityksesi yhteystiedot Google-hakuun ja Google Maps -karttoihin.


Oma Fonecta -palvelu

Näet Oma Fonecta -palvelusta saamasi asiakkaiden yhteydenotot (puhelut, sähköpostit, yhteydenottolomakkeiden täytöt) sekä käynnit yrityksesi profiilisivulla. Palvelusta löydät myös muut asiakkaiden tekemät toimenpiteet kuten yrityksesi aukioloaikojen ja sijainnin tarkistukset. Lisäksi voit itse päivittää tietojasi palvelussa.