Fonecta Arvostelut

Kasvata yrityksesi luotettavuutta ja uskottavuutta arvostelujen avulla

Verkossa tehtävien arvostelujen määrä kasvaa ja yhä useammin haetaan tietoa aiempien asiakkaiden kokemuksista – niin hyvistä kuin huonoistakin. Jopa 77 % suomalaisista kokee, että arvostelut vaikuttavat kiinnostukseen tuotetta tai palvelua kohtaan. Valitettavan usein suurimman huomion saavat kuitenkin negatiiviset palautteet, jotka todellisuudessa ovat vain jäävuoren huippu saaduista palautteista. Fonecta Arvostelut -palvelun avulla voit tuoda tyytyväisten asiakkaiden äänen kuuluviin.

Hallinnoi yrityksesi verkkoarvosteluja ja mainetta

Palvelun avulla yrityksesi voi kerätä asiakkaiden hyviä arvosteluja, jotka näkyvät tähtiluokituksena verkkosivuillasi. Voit lähettää arvostelupyynnön esimerkiksi tyytyväisille kanta-asiakkaillesi ja varmistaa yrityksesi korkean tähtiluokituksen. Oma Fonectan kautta voit helposti lähettää arvostelukutsuja, hallinnoida yrityksesi saamia arvosteluita ja vastata niihin.

Saa uusia asiakkaita ja lisää myyntiä

Saavutat uusien asiakkaiden luottamuksen, kun näytät asiakkaidesi arvostelut verkossa. Hyvät arvostelut kasvattavat luottamuksen lisäksi uskottavuutta, ja arvostelut tekevät osan myyntipuheesta puolestasi.

Julkaise tiedot eri kanavissa

Voit julkaista arvostelut esimerkiksi yrityksesi verkkosivuilla sekä Fonecta.fi-hakukoneessa. Voit liittää yrityksesi tähtiluokituksen esimerkiksi esitteisiin, hinnastoihin ja muihin materiaaleihin.