Juhlavuoden tarjoukset

takaisin tarjouksiin

Lunasta tarjous

Fonecta 20 vuotta -megapaketti

Google- ja Facebook-mainonnan aloitus -50%

– alkaen 100 €

200

 

per palvelu

Ohjelmallinen ostaminen -75%

– alkaen 150 €

 

590 €

(Hakukoneoptimointi normaalihintaan, alkaen 125 €)

Toteuta kustannustehokasta mainontaa Suomen suosituimmassa yhteisöpalvelussa. Sertifioidut asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi Facebookin ja Instagramin avulla.

Nouse Googlen hakutuloksissa ja kanavissa tehokkaammin esiin mainonnan ansiosta. Fonectan kanssa toteutat helposti tuloksekkaita hakusanamainonta- ja Display -mainoskampanjoita.

Ohjelmallinen ostaminen on mainonnan tehotyökalu, jonka avulla voit mainostaa laajasti ympäri verkkoa eri kanavissa kuten Youtube, Spotify, Sanomien sivustot tai Tori.fi. Ohjelmallisen ostamisen keskiössä on oikeanlainen kohdentaminen, johon Fonectalla on paljon omaa erikoisdataa, jolla voimme tavoittaa oikeita yleisöjä paremmin kuin kilpailijat.

Hakukoneoptimoinnin avulla varmistat, että asiakkaat löytävät yrityksesi kotisivut etsiessään tietoa tai ratkaisuja tarpeisiinsa. Taitava hakukoneoptimoinnin tiimimme nostaa yrityksesi mukaan kilpailuun. Räätälöimme SEO-palvelumme sopivaksi tarpeesi mukaan. Siihen vaikuttavat mm. sivustosi laajuus, alasi kilpailutilanne sekä optimoinnin kieli.

Kun tilaat sekä hakukoneoptimoinnin, ohjelmallisen ostamisen että Google- ja Facebook-mainonnan palvelut, saat aloitusmaksuista alennusta. Aloitusmaksun suuruus määräytyy esimerkiksi sopimuskauden kestolla, käytettävien mainosryhmien perusteella sekä vaadittavien aloitustoimenpiteiden laajuudella yrityksesi tarpeisiin sopivan palvelupaketin koosta riippuen.

  • Tunnemme eri toimialat ja niiden menestystekijät, sillä olemme toteuttaneet kymmeniä tuhansia mainoskampanjoita, ja optimointia yli 1000 asiakkaallemme.
  • Kauttamme saat palvelua ja tukea suomeksi.

Fonecta 20 vuotta -megapaketti

Jopa -75% aloitusmaksusta

Alkaen 125 € + 100 € + 100 € + 150 €

125 € + 200 € + 200 € + 590 €

Kiinnostuitko? Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tarjouksista

Mainonnan superpaketti

-25% aloitusmaksuista

Alkaen 150 € + 150 €

Alkaen 200 € + 200 €

- 25 %

Toteuta tehokasta mainontaa Suomen suositummassa hakukoneessa sekä yhteisöpalvelussa. Kun tilaat sekä Facebook- että Google-mainonnan palvelupaketin, saat aloitusmaksut edullisemmin.

Mainonnan megapaketti

Jopa -50% aloitusmaksusta

Alkaen 100 € + 150 € + 445 €

Alkaen 200 € + 200 € + 590 €

- 50 %

Tavoita asiakkaasi tehokkaasti ympäri verkkoa mainonnan avulla. Tilaamalla kolme mainonnan palvelua saat aloitusmaksut etuhinnoin: Google-mainonta -50% sekä Facebook-mainonta ja ohjelmallinen ostaminen -25%.

Hakukone-superpaketti

-50% aloitusmaksuista

Alkaen 100 € + 65 €

Alkaen 200 € + 125 €

- 50 %

Nouse Googlen hakutuloksissa ja kanavissa tehokkaammin esiin optimoinnin ja mainonnan ansiosta. Kun tilaat sekä hakukoneoptimoinnin että Google-mainonnan palvelupaketin, saat aloitusmaksut edullisemmin.