Naantali

Varsinais-Suomen maakunta
Löydä Naantalin parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Naantalissa

Aurinkoinen Naantali sijaitsee Varsinais-Suomessa, vain lyhyen ajomatkan päässä Turusta. Idyllinen vanha kaupunki, meren läheisyys sekä kaunis saaristo tekevät kaupungista suositun matkailukohteen. Turun saaristossa kiertävät Saariston Rengastie ja Pieni Rengastie kulkevat myös Naantalin kautta.

Naantali on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, joka rakennettiin keskiajalla kirkon ja Birgittalaisluostarin ympärille. Nykyään tarjolla on kulttuuria ja tapahtumia koko perheelle: esimerkiksi Muumimaailma, Naantalin kylpylä ja Suomen tasavallan presidentin kesäasunto Kultaranta löytyvät Naantalista. Kesäisin kaupungissa järjestetään lukuisia tapahtumia ja festivaaleja, kuten Naantalin Musiikkijuhlat ja Unikeonpäivät.

Kuulee sanottavan, että Naantalissa tunnelma on kuin Välimerellä. Vanhan Naantalin kaarevat kujat, pienet putiikit ja tunnelmalliset ravintolat kutsuvat luokseen. Kesäretken kruunaa risteily Höyrylaiva s/s Ukkopekan kyydissä saaristomaisemia ihaillen.