Koulutukset

Järjestämme maksuttomia Digikuntoon-koulutuksia ympäri Suomen. Koulutuksiin ovat lämpimästi tervetulleita yrittäjät sekä yrityspäättäjät. Nautimme yhdessä aamupalaa sekä kerromme markkinoinnista ymmärrettävästi, kansankielellä. 


Koulutuksissamme kerromme ostokäyttäytymisen muutoksesta, sekä tärkeimmistä ja tehokkaimmista markkinoinnin keinoista käytännönläheisesti. Miten tavoitat asiakkaasi nykypäivänä verkossa? Miten kotisivut, mainonta ja sosiaalinen media tukevat yrityksen ja yhteisön liiketoiminnan tavoitteita? Katso tulevat koulutuksemme eri paikkakunnilla ja ilmoittaudu mukaan!

Tulevat koulutukset

KOTKA

Digikuntoon-TILAISUUS

CURSOR OY, EAGLE-TALO

11.4.2019 Klo 9-11.30

Ilmoittaudu

Suosittu Digikuntoon-kiertue saa jatkoa! Tule Kotkaan 11.4. kuulemaan, miten tavoitat asiakkaasi verkossa ja miten tehokas datalla kohdennettu markkinointi parantaa yrityksesi kilpailukykyä. Tällä kertaa käymme läpi myös B2B-toimialoille sopivia digimarkkinoinnin ratkaisuja. Tilaisuuden puhujina toimivat Fonectan asiantuntijat. Tilaisuus on maksuton ja järjestetään yhdessä Cursor Oy:n, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiön kanssa.

LAHTI

Digikuntoon-TILAISUUS

Sokos Hotel LAHDEN SEURAHUONE

25.4.2019 Klo 9-11.30

Ilmoittaudu

Suosittu Digikuntoon-kiertue saa jatkoa! Tule Lahteen 25.4. kuulemaan, miten tavoitat asiakkaasi verkossa ja miten tehokas datalla kohdennettu markkinointi parantaa yrityksesi kilpailukykyä. Tällä kertaa käymme läpi myös B2B-toimialoille sopivia digimarkkinoinnin ratkaisuja. Tilaisuuden puhujina toimivat Fonectan asiantuntijat. Tilaisuus on maksuton ja järjestetään yhdessä Lahden Seudun Kehitys LADECin kanssa.

Tervetuloa kuuntelemaan ja oppimaan

Fonectan Digikuntoon-tilaisuudet saivat alkunsa vuonna 2016. Tilaisuuksia on järjestetty jo yli 40 ja niihin on osallistunut lähes 3 000 yrittäjää ja yrityspäättäjää ympäri Suomen.

Aiheeseen liittyvää tietoa

 • Lilli ja Johanna auttavat yrittäjiä menestymään markkinoinnin avulla.
  27.11.2018 - Johanna Kuusisto & Lilli Päivärinta
  DIGIKUNTOON-KIERTUE PYSÄHTYI OULUUN


  Johanna ja Lilli tästä Fonectan Porin konttorilta taas, moikka!

  Tämä viikko onkin meille poikkeuksellinen kun ollaan koko viikko konttorilla eikä tälle viikolle ole tiedossa lainkaan reissuja. Toki edellisen blogitekstin jälkeen (Lappeenranta-Lahti) nopeat naiset ovat ehtineet käymään jo katsastamassa sekä Forssan että Riihimäen yrittäjät Digikuntoon-tapahtumissa, ja HAMKin tilat kahdessakin eri kaupungissa.
  Lounaspaikkoja ehdimme tutkimaan hyvän määrän ja löydettiin niiden lisäksi tutuksi tuli Riihimäeltä juuri auennut uusi lelukauppa, missä pääsimme itse yrittäjä Janne Katajan kainaloon.

  Oulussa puhetta LinkedInistä

  Viime viikolla olimme mukana Digikuntoon tapahtumassa Oulussa, joka järjestettiin toistamiseen yhdessä BusinessOulun kanssa. Rattoisaan matkaamme sisältyi autossa oleilua 1000 kilometriä sekä 14 istuttua tuntia. HUH! Mutta onneksi Oulu ja oululaiset yrittäjät olivat yhtä ihania kuin ensimmäiselläkin kerralla. Tämä Digikuntoon vol.2 osio keskittyi B2B-puolen asioihin, joten keskusteluja syntyi erityisesti LinkedInistä sekä datasta ja sen hyödyntämisen mahdollisuuksista.

  Tapasimme tilaisuudessa Katri Ravenin Oulun Sydänkeskus Oy:ltä ja hän kertoi mitä asioita hän arvostaa markkinointikumppanissa:
  ”Markkinointikumppanissa arvostan selkeää, suomenkielistä, ymmärrettävää keskustelua sekä selkeitä vastauksia ja tietoa siitä, miten kumppanuus palvelee käytännössä Oulun Sydänkeskusta. ”

  Miksi Sydänkeskus valitsi juuri Fonectan kumppaniksi?

  ”Asiakkuus alkoi ajanvarauspalvelusta ja siitä oli helppo jatkaa yhteistyötä. Arvostan Fonectassa helppoa tavoitettavuutta asiakaspalveluun ja omaan yhteyshenkilöön. Kysymyksiin saa vastauksen asiantuntevasti ja selkeästi.”

  Suosittelisitko Fonectaa myös muille yrityksille?

  ”Suosittelen ja juuri suosittelinkin. Oman yhteyshenkilön kautta on onnistunut kaikki asiat, vaikka ne eivät olisikaan hänen erikoisosaamisaluettaan.”
  Välillä täytyy huilata konttorilla ja nauttia tuttuja lounaita, mutta onneksi ensi viikolla taas pääsemme yrittäjien pariin Vaasaan. 29.11 Uusyrityskeskus Startia ja Fonecta järjestävät Digikuntoon vol.2 tapahtuman Sokos Hotelli Vaakunassa. Jos vain suinkin kykenet ja innostut asiasta niin tule sinäkin paikalle. Stay tuned!! Helsingin Digikuntoon-tilaisuus tulossa 14.12.2018

  Ja juna kulkee taas…

  Kirjoittajat työskentelevät Fonectalla digitaalisen markkinoinnin parissa ja auttavat yrityksiä löytymään verkosta ja kasvattamaan liiketoimintaansa – joka päivä. Johanna ja Lilli puhuvat suomalaisten yrittäjien kanssa markkinoinnista mieluiten porin kielellä epämääräisiä termejä välttäen.

  Lue lisää
 • Mitä jäi käteen Digikuntoon-tilaisuudesta Lappeenrannasta ja Lahdesta?
  16.11.2018 - Johanna Kuusisto ja Lilli Päivärinta
  Digikuntoon-kiertue: Lappeenranta ja Lahti

  Johanna ja Lilli tässä Fonectan Porin konttorilta MOI. Ootko kuullut jo Digikuntoon tapahtumista? No, nyt kuulet.

  Jos haluat lukea vakavaa tekstiä markkinoinnista, niin stop, tässä blogissa ei sitä ole. Tämän blogin tarkoitus nyt ja jatkossa on kirjoittaa niin meidän kuin yrittäjien fiiliksiä ja oivalluksia järjestämistämme tapahtumista.


  Lue lisää
 • 01.11.2018
  HAMK ja Fonecta kouluttavat yrittäjiä yhteistyössä menestyksekkääseen markkinointiin

  Hämeen ammattikorkeakoulun Älykkäät palvelut -tutkimusyksikkö toteuttaa tutkimushankkeita sekä työelämäprojekteja yhteistyössä työelämän kanssa. Hankkeet ja projektit keskittyvät pääasiassa digitaalisiin palveluihin ja innovaatioihin. Tästä syystä HAMK kumppanoitui myös Fonectan kanssa. Kävi ilmi, että Fonecta järjestää Digikuntoon-tapahtumia, joiden sisältö tukee hyvin HAMKin tavoitteita maakunnan elinvoiman lisäämiseksi.

  Lue lisää