Koulutukset

Maksuttomissa Digikuntoon-koulutuksissamme kerromme ostokäyttäytymisen muutoksesta, sekä tärkeimmistä ja tehokkaimmista markkinoinnin keinoista käytännönläheisesti ja ymmärrettävästi. Miten tavoitat asiakkaasi nykypäivänä verkossa? Miten kotisivut, mainonta ja sosiaalinen media tukevat yrityksen ja yhteisön liiketoiminnan tavoitteita? Koulutuksiin ovat lämpimästi tervetulleita yrittäjät sekä yrityspäättäjät. 


 Katso tulevat koulutuksemme eri paikkakunnilla ja ilmoittaudu mukaan! Digikuntoon-koulutussarjamme lisäksi järjestämme palvelukohtaisia koulutuksia ja webinaareja eri aihealueisiin liittyen. Kaikki tilaisuutemme ja webinaarimme ovat maksuttomia.


”Olen kiitollinen, että osallistuin tilaisuuteen. Tilaisuuden kaikki esitelmät olivat selkeät, asiasta sain hyvää tietoa ja rohkaisua etten ole yksin, että moni muukin haki samanlaista tietoa.” kertoo Tampereen Digikuntoon-tilaisuuteen 9.10.2019 osallistunut yrittäjä Anu Zelmin.

Tulevat koulutukset

Ei tulevia koulutuksia

Tervetuloa kuuntelemaan ja oppimaan!

Fonectan Digikuntoon-tilaisuudet saivat alkunsa vuonna 2016. Tilaisuuksia on järjestetty jo yli 60 ja niihin on osallistunut lähes 4 000 yrittäjää ja yrityspäättäjää ympäri Suomen.

Koulutuksiin liittyviä artikkeleita