Löydy verkosta, niin asiakkaasikin löytävät sinut

Suomalaisista jo 84% aloittaa tuotteen tai palvelun etsimisen verkosta, ei siis ole yhdentekevää, miten yritys verkossa näkyy. Ennen kaikkea tärkeää on se, miten nykyasiakkaat sekä potentiaaliset uudet asiakkaat yrityksen löytävät. Verkosta haetaan sekä yhteystietoja, aukioloaikoja että suoraan tuotteita ja palveluja. Jos yritys ei näy hakutulosten kärjessä, siirtyy asiakas kilpailijalle. Sama vaara on olemassa, jos yrityksen kotisivut latatutuvat liian hitaasti, tai tiedot sivuilla tai hakupalveluissa ovat ristiriitaisia. On siis ehdottoman tärkeää huolehtia siitä, että tiedot eri kanavissa ovat oikein, mutta myös siitä, että kotisivut palvelevat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Fonecta Kontaktin avulla huolehdit vaivattomasti yrityksesi verkkolöydettävyydestä. Samalla varmistat että löydyt Fonectan omissa hakukanavissa, joissa tehdään päivittäin miljoona hakua!

Toimivat kotisivut voit tilata joko hyvin toimivana, mobiili- ja hakukoneystävällisenä avaimet käteen -palveluna, laajemman ja yksityiskohtaisemman palveluvalikoiman mahdollistavana räätälöitynä ratkaisuna, tai jos aikaa ja osaamista löytyy, voit tehdä kotisivut vaivatta myös itse.

 

Tutustu Fonectan digitaaliseen palveluvalikoimaan osoitteessa www.fonecta.fi/yrityksille.