Tommi Eklund aloitti Fonectan kehitysjohtajana

Tommi Eklund on nimitetty Fonecta Oy:n Kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Fonectalle Eklund siirtyi Elisa Oyj:ltä, jossa hän vastasi yrityspuolen strategiatyöstä sekä Suomen IoT-liiketoiminnasta, ja tätä ennen Elisa Appelsiinin tarjoomasta ja prosessityöstä.

Fonectalla Eklund vastaa Tuotteet ja IT -yksiköstä sekä erityisesti Fonectan tuoteportfoliosta ja sen strategisesta kehittämisestä huolehtien siitä, että Fonectalla on asiakkaidensa tarpeisiin ja haasteisiin oikeanlaiset markkinoinnin ja myynnin palvelut, jotka tuottavat asiakkaille mitattavaa arvoa. Eklundilla on pitkä kokemus digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä, muun muassa Elisalta, missä hän vastasi tuote- ja palveluportfoliosta sekä niihin liittyvistä investoinneista.

”Digitalisaation etenemisestä johtuvat muutokset kiehtovat minua. Fonecta on tehnyt merkittäviä muutoksia digitalisoidakseen liiketoimintaansa viime vuosina ja onnistunut siinä, missä monet muut eivät vielä ole. Haluan olla mukana tämän muutoksen läpi viemisessä ja vaikuttaa Fonectan menestymiseen myös tulevaisuudessa”, kertoo Tommi Eklund syistään siirtyä Fonectalle.

”Fonecta on tehnyt muutamassa vuodessa mittavan muutoksen liiketoimintansa digitalisoimiseksi siirtyen painetuista luetteloista täysin digitaalisiin, tietoon perustuviin markkinoinnin ja myynnin palveluihin. Tommin rooli on edelleen kehittää palveluvalikoimaamme vastaamaan yritysten alati muuttuviin markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin”, kertoo Fonectan liiketoimintajohtaja Vesa-Pekka Kirsi.

 

Lisätietoja:

Tommi Eklund, Kehitysjohtaja

tommi.eklund@fonecta.com

p. 050 5065 335

Foenctan kehitysjohtaja Tommi Eklund
Kehitysjohtaja Tommi Eklund

Fonecta on Suomen suurin digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kumppani kaiken kokoisille yrityksille. Fonecta tarjoaa 50 000 yritysasiakkaalleen parhaat ratkaisut myynnin ja markkinoinnin digitalisoimiseen ja liiketoiminnan vauhdittamiseen.

www.fonecta.fi/yrityksille

www.fonecta.fi/info