Timo Hiltunen siirtyy Fonecta Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

Fonecta jatkaa digitaalisen liiketoiminnan strategiaansa kahden vahvan yksikön voimin.

Timo Hiltunen siirtyy Fonecta Oy:n toimitusjohtajan paikalta Fonectan Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Fonecta toimii kahden liiketoimintayksikön mallilla. 020202 liiketoiminnasta vastaa Lauri Kangaslahti ja digitaalisen markkinoinnin ja myynnin palveluita tarjoavan Fonectan liiketoiminnasta Vesa-Pekka Kirsi.

Viimeisten vuosien aikana Fonecta on tehnyt merkittävän muutoksen strategiassaan, jossa liiketoiminnan painopiste on siirtynyt painetusta tiedosta digitaalisiin, tietopohjaisiin palveluihin. Yritys tarjoaa 50 000 yritysasiakkaalleen parhaat ratkaisut myynnin ja markkinoinnin digitalisoimiseen ja liiketoiminnan vauhdittamiseen. Toimitusjohtajan paikalta hallituksen johtoon siirtyvä Timo Hiltunen on työskennellyt Fonectalla vuodesta 2007 alkaen ja toiminut yhtiön toimitusjohtajana kahdeksan vuotta.

”Fonecta on onnistuneesti uudistanut strategiansa täysin ja viidessä vuodessa muuttanut toimintansa hakemistoyhtiöstä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin palveluyhtiöksi. Samanaikaisesti 020202 liiketoiminta on uudistunut monikanavaiseksi kuluttajapalveluksi ja yritysasiakkaiden 02 Pro Chat -online-palveluksi”, Hiltunen kuvaa yhtiön uudistusta.

Fonectan ja 020202 liiketoimintojen johtajat, Vesa-Pekka Kirsi ja Lauri Kangaslahti, vastaavat omista liiketoiminnoistaan ja tekevät kaikki niiden toimintaan liittyvät operatiiviset päätökset johtoryhmiensä kanssa. Toimitusjohtajan tehtävistä vastaa jatkossa Fonecta Oy:n hallitus. Timo Hiltunen siirtyy Fonecta Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi 9.5.2016 alkaen. Hallituksen jäseniksi on nimitetty liiketoimintayksiköiden johtajat Vesa-Pekka Kirsi ja Lauri Kangaslahti, Fonectan lakiasiainjohtaja Krista Koskinen sekä talousjohtaja Esko Kankainen.

”Kahden vahvan liiketoimintayksikön malli on luonteva askel Fonectan muutoksessa nyt kun uusittu strategia on toteutettu käytännössä kautta linjan. Myös asiakkailta saatu positiivinen palaute kannustaa rakentamaan toimintaa samaan suuntaan jatkossakin”, sanoo Timo Hiltunen.

 

Lisätietoja:

Timo Hiltunen, hallituksen puheenjohtaja, Fonecta Oy, p. 0400-568 996

Vesa-Pekka Kirsi, liiketoimintajohtaja, Fonecta, p. 040-7469 886

Lauri Kangaslahti, liiketoimintajohtaja, 020202, p. 040-7401 518

 

www.fonecta.fi/hyötytieto

www.fonecta.fi/yrityksille

www.020202.fi

 

Fonecta vauhdittaa liiketoiminnan kasvua tarjoamalla suomalaisille yrityksille parhaat ratkaisut digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin. 020202 on Suomen paras puhelinpalvelu (TT 2010-15), jossa tiedonhaun ammattilaiset palvelevat suomalaisia ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä. Fonectalla ja 020202 on käytössään Suomen kattavimmat yhteystiedot.