Pekka Harju aloittaa Fonectan toimitusjohtajana

Fonecta Oy saa vetäjäkseen Pekka Harjun, 54, joka siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi syyskuun alussa Otavamedian toimitusjohtajan paikalta.

Fonecta on viimeisinä vuosina muuttanut liiketoimintansa painopisteen painetuista luetteloista digitaalisten palveluiden tarjoajaksi. Pekka Harjun tehtävänä on yhdessä Fonectan liiketoimintajohdon ja henkilöstön kanssa auttaa suomalaisia yrityksiä digitaalisessa myynnin ja markkinoinnin murroksessa ja tarjota suomalaisille kuluttajille ajankohtaisimmat tiedonhakupalvelut.

Ennen Fonectaa Pekka Harju on työskennellyt Otavamedian toimitusjohtajana vuodesta 2013. Tätä ennen Harju johti 15 vuoden ajan Sanomilla eri yksiköiden, kuten Ilta-Sanomien ja Sanoma Digital Finlandin, liiketoimintaa. Hän on vastannut myös Kärkimedian toiminnan käynnistämisestä sekä Huoneistokeskuksen markkinoinnista.

Fonecta-konserniin kuuluu kaksi liiketoimintaa, digitaalisen markkinoinnin ja myynnin palveluita tarjoava Fonecta sekä monikanavainen kuluttajapalvelu 020202. Molempien liiketoimintayksiköiden johtajat, Fonectan Vesa-Pekka Kirsi ja 020202:n Lauri Kangaslahti, raportoivat Pekka Harjulle.

”Fonecta on onnistunut digitalisoimaan oman liiketoimintansa ja auttaa nyt 50 000 yritysasiakastaan tekemään saman”, kertoo Pekka Harju

”Fonecta on pystynyt ketterästi vastaamaan yritysten ja kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Fonectan tehtävänä on ollut auttaa yrityksiä ja kuluttajia löytämään toisensa. Nyt keinovalikoima on muuttunut printistä digitaaliseksi. Fonecta on onnistunut digitalisoimaan oman liiketoimintansa ja auttaa nyt 50 000 yritysasiakastaan tekemään saman. On etuoikeus päästä vauhdittamaan tällaista Suomen kokoista tehtävää”, sanoo Pekka Harju.

Fonecta Oy:n toimitusjohtajana aiemmin toiminut Timo Hiltunen kertoi viime toukokuussa siirtyvänsä toimitusjohtajan paikalta hallitustehtäviin ja yrittäjäksi. Hän jatkaa Harjun nimityksen jälkeen Fonectan Senior Advisorin roolissa. Hiltunen toimi Fonectan johdossa kahdeksan vuoden ajan.

 

Lisätietoja:
Pekka Harju, p. 0400 400913

 

Fonecta vauhdittaa liiketoiminnan kasvua tarjoamalla suomalaisille yrityksille parhaat ratkaisut digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin. 020202 on Suomen paras puhelinpalvelu (TT 2010-15), jossa tiedonhaun ammattilaiset palvelevat suomalaisia ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä. Fonectalla ja 020202 on käytössään Suomen kattavimmat yhteystiedot. www.fonecta.fi/yrityksille