Microsoftin Jaana Vuori siirtyi Fonectan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Jaana Vuori on nimitetty Fonectan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi 2. marraskuuta alkaen. Fonectalle Vuori siirtyi Microsoftilta, jossa hän työskenteli yhteensä kuuden vuoden ajan. Viimeisimmäksi hän vastasi Microsoftin Suomen markkinointiviestinnästä ja tätä ennen yhtiön viestinnästä.

Fonectalla Vuoren vastuulla ovat niin brändi, viestintä kuin myyntiä tukeva markkinointiviestintä. Tänä päivänä Fonectalla on kaksi vahvaa liiketoimintaa: yrityspalvelut digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin sekä monikanavaiset kuluttajapalvelut kuten 020202.

Ennen Microsoftia Vuori on työskennellyt kymmenen vuotta markkinointiviestintätoimistoissa. Hän vastasi toimitusjohtajana SEK-ryhmän viestintätoimistosta SEK Publicista sekä toimi sitä ennen markkinointiviestintätoimisto Euro RSCG:n viestintäyksikön johtajana.

”Fonecta on todella ainutlaatuisessa asemassa Suomen markkinalla. Muutamassa vuodessa Fonecta on uudistanut liiketoimintansa ja luonut Suomeen täysin uuden toimialan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin palvelutalona. Fonectan avulla kaikenkokoiset suomalaiset yritykset voivat tehdä maailmanluokan digitaalista myyntiä ja markkinointia. On hienoa olla mukana vauhdittamassa tätä kehitystä”, Jaana Vuori sanoo.

”Fonecta on strategiassaan määritellyt tavoitteekseen olla Suomen paras digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kumppani. Jaanan tehtävänä on sekä tukea että kirkastaa omalla asiantuntemuksellaan tätä kunnianhimoista strategiaamme”, kertoo Fonectan toimitusjohtaja Timo Hiltunen.

 

Lisätietoja:

Jaana Vuori

p. +358 40 5155 212

jaana.vuori@fonecta.com