Helena Somero Fonectan pk-ratkaisumyynnin johtajaksi

Helena Somero (MBA) on nimitetty Fonectan pk-ratkaisumyynnistä vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1. maaliskuuta alkaen. Fonectalle Somero siirtyi Digitasta, jossa hän työskenteli myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Tätä ennen hän on toiminut Kauppalehden mediamyynnin johtajana ja johtoryhmän jäsenenä, Trainers’ Housessa Group Directorina sekä Etuovi.com:ssa myyntijohtajana.

”Fonecta on erittäin kiinnostava digitaalisen markkinoinnin, myynnin ja asiakasymmärryksen palvelutalo, jonka tehtävä on auttaa suomalaisyrityksiä kasvamaan. Fonectalla on tehty mittava strateginen muutos viime vuosien aikana ja yhtiön oma uudistuminen onkin malliesimerkki liiketoiminnan ketterästä digitalisoimisesta. On hienoa olla mukana tämän digimuutoksen kiihdyttämisessä”, kertoo Helena Somero.

Fonectan pk-ratkaisumyynnistä aiemmin vastannut johtaja Petteri Hakala on päättänyt viiden Fonectan palveluksessa vietetyn vuoden jälkeen siirtyä yrittäjyyden pariin. Hakala johti aiemmin Fonecta Enterprise Solutions Oy:tä, joka uuden strategian myötä on nyt osa Fonecta Oy:tä. Fonecta on strategiassaan määritellyt tavoitteekseen olla Suomen paras digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kumppani.

Lisätietoja:

Helena Somero, Johtaja, myynti
helena.somero@fonecta.com
p. +358 400 469301

www.fonecta.fi/yrityksille