Fonecta osti digi-mediatoimisto Vilperi Digimediat Oy:n

Fonecta on ostanut digi-mediatoimisto Vilperi Digimediat Oy:n koko osakekannan. Kauppa tukee Fonectan strategiaa ja tavoitetta olla Suomen paras digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kumppani, ja kasvattaa yhtiön olemassa olevaa asiakaskuntaa.

”Vilperi on moderni ja asiakkaidensa luottamuksen ansainnut digi-mediatoimisto, jonka palvelut, asiakkaat sekä asiantunteva henkilöstö tuovat mainion lisän Fonectan b2b-liiketoimintaan. Kauppa vahvistaa asemaamme markkinoilla merkittävästi ja yhdessä olemme selvästi suurin ja kattavin digitaalisia markkinoinnin ja myynnin palveluita tarjoava talo Suomessa”, kommentoi Fonectan toimitusjohtaja Timo Hiltunen.

”Fonectan merkittävän laaja palveluvalikoima mahdollistaa meille pitkäaikaisen tavoitteemme toimia aidosti kokonaisvaltaisena asiakkaidemme digitaalisen markkinoinnin kumppanina ja tehokkaasti kehittää edelleen asiakkaidemme myyntiä. Tämän lisäksi Fonectan 24/7-asiakaspalvelumallit mahdollistavat asiakkaillemme entistäkin paremman saavutettavuuden ja nopeamman palvelun,” kommentoi Vilperi Digimediat Oy:n toimitusjohtaja Mikko Hallanoro.

Osapuolet eivät julkista kauppahintaa tai muita kaupan yksityiskohtia.

Tänä päivänä Fonectalla on kaksi vahvaa liiketoimintaa: yrityspalvelut digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin sekä monikanavaiset kuluttajapalvelut kuten 020202.

 

Lisätietoja:

Timo Hiltunen

Toimitusjohtaja, Fonecta Oy

p. +358 40 0568 996

timo.hiltunen@fonecta.com

 

www.fonecta.fi/hyötytieto

www.fonecta.fi/yrityksille