Fonecta niittää mainetta kansainvälisessä pilvipalveluiden kilpailussa 

Fonecta on sijoittunut kolmen parhaan joukkoon kansainvälisessä Datacloud Awardsissa, Cloud End User Innovation -sarjassa. 2.6.2015 järjestetty Datacloud on yksi Euroopan merkittävimmistä IT-konferensseista, jonka yhteydessä palkitaan Euroopan parhaita pilvipalveluntarjoajia Datacloud Awardsissa. Tänä vuonna mukana on myös kilpailusarja asiakasorganisaatioille, jossa Fonectankin kilpailutyö on ollut mukana. 

Fonectan kilpailutyö on Fonectan migraatio perinteisestä IT:stä pilveen: tämä on tarkoittanut ulkoisten ja sisäisten palvelujen rakentamista pilviympäristöön uudella tavalla. Fonecta aloitti siirtymän ensimmäisten joukossa vuonna 2011 ja siirtymällä on saatu paljon hyvää aikaan – kehitystyö on nopeutunut ja kustannukset pienentyneet.

”Yleisesti IT-infrastruktuurin kannalta pilvien käyttöönotto on suurin piirtein yhtä iso muutos kuin paperisen lehden muutos verkkopalveluksi ja monessa Fonectan kokoisessa yrityksessä työtä ollaan vasta nyt aloittelemassa”, kommentoi Fonectan IT-päällikkö Lauri Halkosaari kunniaa.

”Loistavaa, että Fonectan pitkäjänteinen työ vanhojen toimintatapojen uudistamisessa ja tapa ajatella asiat puhtaalta pöydältä saa tunnustusta myös kansainvälisesti”, Halkosaari jatkaa.

”Kolmen parhaan joukkoon sijoittuminen ja ylipäätään kilpailuun osallistuminen auttaa hahmottamaan Fonectan ratkaisujen kehittymistä ulkoa päin. Suunta näyttää edelleen oikealta ja vauhtikin hyvältä suhteessa muihin. Fonectan tiimi voi olla ylpeä suorituksestaan”, kommentoi Fonectan IT- ja teknologiajohtaja Seppo Heikura menestystä kilpailussa.

Lisää tietoa kilpailusta täällä: http://www.datacloudcongress.com/awards

www.fonecta.fi/yrityksille