Fonectan tarina

Olemme digitalisoineet omat palvelumme ja liiketoimintamme, ja avullamme myös suomalaiset yritykset voivat muuttaa liiketoimintansa digitaaliseksi. Autamme yrityksiä löytämään juuri heidän liiketoiminnalleen tehokkaimmat kanavat sekä markkinoinnin ja myynnin ratkaisut. Olemmejo yli 50 000 yrityksen luotettava kumppani, ja autamme asiakkaitamme kasvattamaan omaa liiketoimintaansa ja saamaan lisää asiakkaita.

Kun 76 % suomalaisista hakee tietoa yritysten verkkosivuilta, ja 83 % suomalaisista etsii sopivaa palveluntarjoajaa hakukoneesta, on tärkeää, että yritykset pystyvät tarjoamaan omille asiakkailleen palvelua niissä kanavissa, joissa heitä etsitään, ja nykypäivänä tämä tarkoittaa nimenomaan digitaalisia kanavia.

Datan ja analytiikan palvelumme auttavat yrityksiä tarjoamaan omille asiakkailleen kohdennettuja ja mitattavia mainonnan ratkaisuja, jotka tuovat tehokkaita tuloksia sekä yritysmarkkinoinnin että kuluttajamarkkinoinnin saralla. Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin ratkaisujen valinnassa avainasemassa onkin datan ja analytiikan hyödyntäminen, sekä tehokas raportointi ja seuranta.

Digitaalisessa maailmassa muutos on jatkuva, Fonectan avulla asiakkaamme pysyvät muutoksessa mukana ja saavat aina käyttöönsä tehokkaimmat digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisut.