Fonectan omistus

Fonecta on osa European Directories -konsernia, johon kuuluvat lisäksi itävaltalainen HEROLD Business Data GmbH ja hollantilainen DTG. Fonectan lisäksi HEROLDilla on maassaan markkinajohtajan asema. European Directories konsernin yhtiöt tarjoavat monipuolisia markkinointipalveluja yrityksille ja paikallisia hakupalveluita kuluttajille. Pääpaino on pk-yrityksille tarjottavissa tehokkaissa online-palveluissa.

Konsernilla on yhteensä noin 1600 työntekijää, noin 300 000 yritysasiakasta sekä miljoonia kuluttaja-asiakkaita. Sen pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa Hollannissa ja konsernitaloutta ja hallintoa hoidetaan Helsingissä.

Pääomasijoitusyhtiö Triton Partners on European Directories -konsernin omistaja. Triton keskittyy sijoituksillaan tukemaan keskisuurten yritysten myönteistä kehitystä pääasiassa Saksan, Sveitsin, Itävallan, Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan markkinoilla. Sijoituskohteina olevat yhtiöt toimivat eri teollisuuden aloilla, kuluttajapalveluissa, sekä terveydenhuollon aloilla.

Triton pyrkii sijoitustoiminnallaan edesauttamaan yritysten pitkän aikavälin kasvua ja kehitystä. Tritonin portfolioyhtiöiden yhteenlaskettu myynti on tällä hetkellä yli 14 miljardia euroa, ja ne työllistävät yhteensä yli 60 000 henkilöä.

Lisätietoa Fonectan emokonsernista ja sen omistajasta löydät osoitteista www.europeandirectories.com ja www.triton-partners.com