Pekka Harju
Toimitusjohtaja
pekka.harju@fonecta.com

Pekka Harjun tehtävänä on yhdessä Fonectan liiketoimintajohdon ja henkilöstön kanssa auttaa suomalaisia yrityksiä digitaalisessa myynnin ja markkinoinnin murroksessa ja tarjota suomalaisille kuluttajille ajankohtaisimmat tiedonhakupalvelut. Harju on työskennellyt Otavamedian toimitusjohtajana vuodesta 2013. Tätä ennen Harju johti 15 vuoden ajan Sanomilla eri yksiköiden, kuten Ilta-Sanomien ja Sanoma Digital Finlandin, liiketoimintaa. Hän on vastannut myös Kärkimedian toiminnan käynnistämisestä sekä Huoneistokeskuksen markkinoinnista.

Vesa-Pekka Kirsi
Liiketoimintajohtaja
LinkedIn

Vesa-Pekka Kirsi on vaikuttanut Fonectalla vuodesta 2011. Vesa-Pekka vastaa digitaalisen markkinoinnin ja myynnin palveluita tarjoavan Fonectan liiketoiminnasta. Tätä ennen hän vastasi Fonectalla palveluiden ja markkinoinnin strategisen kehittämisen yksiköstä. Vesa-Pekka uskoo parhaiden palvelujen syntyvän luovuuden, oivaltavien konseptien, asiakkaiden tarpeiden kuuntelemisen ja ymmärtämisen yhteistyöstä. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnan kehitystyöstä suomalaisissa mobiilialan yhtiöissä ja start-upeissa.

Tommi Eklund
Kehitysjohtaja LinkedIn

Tommi Eklund aloitti Fonectan Kehitysjohtajana syyskuussa 2017. Kehitysjohtajana Eklund vastaa Fonectan tuotteet ja IT -yksiköistä, vastuualueinaan erityisesti tuoteportfolio, tarjoaman ja ratkaisujen strateginen kehittäminen sekä johtaminen. Eklundilla on pitkä kokemus digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä, mm. Elisalta, missä hän vastasi tuote- ja palveluportfoliosta sekä niihin liittyvistä investoinneista.

Krista Koskinen

Lakiasiainjohtaja

krista.koskinen@fonecta.com

LinkedIn

Krista Koskinen on työskennellyt Fonecta konsernissa vuodesta 2014. Krista vastaa sekä Fonecta konsernin että European Directories- konsernin lakiasioista ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus juridiikan alalta. Ennen Fonectaa Krista on työskennellyt mm. Roschier Asianajotoimistossa.

Helena Somero

Johtaja, asiakkuudet ja markkinointi

LinkedIn
Twitter

Helena Somero vastaa Fonectan Asiakkuudet ja markkinointi -yksiköstä. Hänellä on pitkä kokemus myynnin johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä erityisesti mediatoimialalla, ja tutuksi ovat tulleet niin suurasiakas-, henkilöasiakas- kuin puhelinmyynninkin toiminnot. Luonteeltaan Helena on positiivinen ja tavoitteellinen optimisti, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan.