Pekka Harju
Toimitusjohtaja
pekka.harju@fonecta.com

Pekka Harjun tehtävänä on yhdessä Fonectan liiketoimintajohdon ja henkilöstön kanssa auttaa suomalaisia yrityksiä digitaalisessa myynnin ja markkinoinnin murroksessa ja tarjota suomalaisille kuluttajille ajankohtaisimmat tiedonhakupalvelut. Harju on työskennellyt Otavamedian toimitusjohtajana vuodesta 2013. Tätä ennen Harju johti 15 vuoden ajan Sanomilla eri yksiköiden, kuten Ilta-Sanomien ja Sanoma Digital Finlandin, liiketoimintaa. Hän on vastannut myös Kärkimedian toiminnan käynnistämisestä sekä Huoneistokeskuksen markkinoinnista.

Vesa-Pekka Kirsi
Liiketoimintajohtaja
LinkedIn

Vesa-Pekka Kirsi on vaikuttanut Fonectalla vuodesta 2011. Vesa-Pekka vastaa digitaalisen markkinoinnin ja myynnin palveluita tarjoavan Fonectan liiketoiminnasta. Tätä ennen hän vastasi Fonectalla palveluiden ja markkinoinnin strategisen kehittämisen yksiköstä. Vesa-Pekka uskoo parhaiden palvelujen syntyvän luovuuden, oivaltavien konseptien, asiakkaiden tarpeiden kuuntelemisen ja ymmärtämisen yhteistyöstä. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnan kehitystyöstä suomalaisissa mobiilialan yhtiöissä ja start-upeissa.

Vesa Müller
Henkilöstöjohtaja
LinkedIn

Vesa Müller on pitkän linjan HR-ammattilainen, jolla on yli 14 vuoden kokemus HR-työstä sekä strategiselta että operatiiviselta tasolta. Syyskuussa 2017 henkilöstöjohtajaksi siirtynyt Müller on toiminut aiemmin Fonectassa HR Business Partnerina painopisteenään työsuhdeasiat. Ennen Fonectaa hän on työskennellyt mm. Finnairilla ja VR:llä erilaisissa HR:n ja teknisen alan päällikkö- ja johtotehtävissä.

Tommi Eklund
Kehitysjohtaja LinkedIn

Tommi Eklund aloitti Fonectan Kehitysjohtajana syyskuussa 2017. Kehitysjohtajana Eklund vastaa Fonectan tuotteet ja IT -yksiköistä, vastuualueinaan erityisesti tuoteportfolio, tarjoaman ja ratkaisujen strateginen kehittäminen sekä johtaminen. Eklundilla on pitkä kokemus digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä, mm. Elisalta, missä hän vastasi tuote- ja palveluportfoliosta sekä niihin liittyvistä investoinneista.