Tampere »

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä


Etsinnässä avoimet työpaikat Tampereella? Me täällä Fonectalla haemme joukkoomme lisää digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia!

Avoimet työpaikat Tampereen yksikössämme ovat tarkoitettuja alan vahvoille ammattilaisille, jotka jo tietävät ja tuntevat digitaalisen markkinoinnin koukerot. Kannustamme myös uransa alkupoluilla olevia hakemaan avoinna olevia paikkoja. Fonectan Tampereen toimipisteessä työskentelee noin 80 henkilöä – muun muassa HR-tiimin, myyntitiimien, asiakaspalvelun, analytiikan ja markkinoinnin ammattilaiset. Myös mainostuotannon asiantuntijat, sekä räätälöityjen kotisivujen ja projektien taitajat luovat laadukkaita ratkaisuja asiakkaillemme.

Kiinnostuitko? Avoimet työpaikat Tampereella

Tampere avoimet työpaikat – tule meille töihin! Halajamme joukkoomme niin kokeneita asiantuntijoita kuin sellaiseksi haluavia. Reipas tekemisen meininki, ja raikkaat ideat syntyvät erilaisten persoonien ja osaajien kohtaamisissa. Fonectalla tiedetään, että yhdessä olemme enemmän, eli toimiva kokonaisuus, joka tuottaa laadukasta palvelua asiakkailleen. Katso Fonectan avoimet työpaikat Tampereella ja tule mukaan toteuttamaan laadukkaita digitaalisen markkinoinnin palveluita kanssamme. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen – sopivan paikan avauduttua olemme Sinuun yhteydessä.

Kun kutkutteleva työpaikka ja hyvä tyyppi kohtaavat syntyy jotain ainutlaatuista.

Vapaat työpaikat Tampereella – hae Fonectalle töihin!