Pori »

Media-asiantuntija Pori

Fonecta Media Oy, hakuaika päättyy: 08.06.2018 23:59

Oletko jo menestyvä myyjä? Tai haluatko palavasti kehittyä sellaiseksi? Käytätkö digitaalisia palveluita sujuvasti arjessasi? Haluatko ymmärtää paremmin niiden merkityksen myös yrityksille? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, etsiä ratkaisuja asiakkaan ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan? 

Hienoa, jos vastasit kyllä! Meillä olisi sinulle töitä. 

Haemme Poriin

MEDIA-ASIANTUNTIJAA MYYNTITYÖHÖN

Me Fonectalla autamme suomalaisia yrityksiä menestymään tarjoamalla heille parhaat ratkaisut digitaaliseen markkinointiin Lue lisää


Kiinnostavatko esimerkiksi myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun avoimet työpaikat Porin alueella?

Fonecta tarjoaa huippuosaajille väylää toteuttaa itseään ja uransa alkupolulla oleville hedelmällisen maaperän kasvaa. Jokaisessa tarjoamassamme työtehtävässämme huomioidaan osaamisesi ja kiinnostuksesi kehittyä. Porissa sijaitsevat muun muassa voitokas myyntitiimimme, ketterät 020202-tyypit ja monet muut markkinoinnin ja viestinnän osaajat.

Hae rohkeasti Fonectalle töihin!

Avoimet työpaikat Pori, työpaikat Pori, Pori työpaikat, Pori avoimet työpaikat, vapaat työpaikat Pori – älä turhaan emmi ja etsiskele, vaan lähetä työhakemuksesi meille tulemaan jo tänään! Fonectalla viihdytään ja vaikutetaan, tule siis joukkoomme iloiseen ja osaavaan!

Vapaat työpaikat Porissa – hae Fonectalle töihin!