Jyväskylä »

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä


Jyväskylä avoimet työpaikat – tutustu millaisia mahdollisuuksia Fonectalla on tarjottavanaan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille tai sellaisiksi aikoville!

Fonectaa ja siellä työskenteleviä yhdistää ja määrittää vahva halu olla luomassa nykypäivän sähköistä yhteiskuntaa. Viimeisin tekniikka, asiakkaiden kokema todellinen hyöty, innostava ja tukeva tiimi, joustavuus ja panostus työhyvinvointiin luovat perustan innostavalle tekemiselle. Meillä luodaan uutta joka päivä. Työpaikat Fonectalla ovat kiehtovia, ja jokaisella on mahdollisuus kehittyä haluamaansa suuntaan.

Kiinnostavia työnkuvia ja mahdollisuuksia kehittyä

Fonectan Jyväskylän konttorilla työskentelee noin 10 asiantuntijasta koostuva pippurinen myyntijoukkue. Kovan tason käynti- ja puhelinmyynnin ammattilaiset luovat huikean hyvän lisänsä taloon ja sen reippaaseen tekemisen meininkiin. Avoimet työpaikat Jyväskylän yksikössämme ovat tarkoitettu digitaalisen markkinoinnin ketterille ketuille sekä sellaiseksi aikoville.

Hae Fonectalle töihin – tule mukaan joukkoomme etevään!

Työpaikat Jyväskylä – kun haaveenasi on olla digitaalisen markkinoinnin ja myynnin keskiössä, Fonecta on väyläsi. Katso avoinna olevat työtehtävämme tai lähetä meille avoin hakemus. Olemme Sinuun yhteydessä, kun osaamista vastaava työtehtävä aukeaa. Avoimet työpaikat Jyväskylässä – Fonecta tarjoaa parastaan työntekijöilleen ja asiakkailleen.

Vapaat työpaikat Jyväskylässä – Fonectalla viihdyt!