Helsinki »

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä


Helsinki avoimet työpaikat – katso mitä mahdollisuuksia Fonecta tarjoaa digitaalisen markkinoinnin ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle!

Fonecta on väylä digitaalisen markkinoinnin näköalapaikalle. Innostava ilmapiiri, työhyvinvointiasiat, joustavuus, viimeisin tekniikka ja asiakkaidemme saama hyöty ja menestys luovat työpaikastamme ainutlaatuisesti kuplivan. Ammennamme kerätystä tietovarannostamme ja kerrytämme osaamistamme hyväksi havaitusta oppimalla. Yhdessä luomme päivittäin jotakin uutta.

Monipuolisia työnkuvia ja mahdollisuuksia kehittyä

Helsingin konttorilla työskentelee monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia, kaikkiaan noin 170 fonectalaisen verran. Joukkoon lukeutuvat muun muassa myynnin, analytiikan, asiakaspalvelun, liidituotannon, markkinoinnin ja viestinnän osaajia. Myös joukko datatuotannon, mainostuotannon ja räätälöityjen projektien työntekijöitä kuuluvat joukkoomme hurmaavaan. Avoimet työpaikat Helsinki-yksikössämme ovat loistavia mahdollisuuksia näyttää ja käyttää kertynyttä kokemusta.

Tule mukaan joukkoomme etevään

Työpaikat Helsinki – tutustu Fonectan tarjoamiin mahdollisuuksiin digitaalisen markkinoinnin keskiössä. Voit hakea avoinna olevaa työtehtävää tai lähettää meille avoimen hakemuksen. Kun osaamistasi vastaava työtehtävä avautuu, olemme Sinuun yhteydessä.

Avoimet työpaikat Helsingissä – hae Fonectalle töihin!