Tervetuloa tutustumaan Fonectan avoimiin työpaikkoihin. Haemme jatkuvasti hyviä ja osaavia henkilöitä  joukkoomme. Oletko sinä se, jota etsimme?

Helsinki »

Tampere »

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä

Turku »

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä

Pori »

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä

Oulu »

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä

Jyväskylä »

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä

Avoin hakemus »

Fonecta Oy

Mikäli et löytänyt juuri nyt avoimena olevaa ja sinua kiinnostavaa työtehtävää, voit jättää meille avoimen työpaikkahakemuksen.

Otamme sinuun yhteyttä, kun meillä avautuu työtehtävä, joka kohdentuu kiinnostukseesi ja osaamisesi.


Avoin hakemus

Jos juuri tällä hetkellä avoimissa työpaikoissa ei ole osaamistasi tai kiinnostustasi vastaavaa työpaikkaa avoinna, voit aina lähettää meille Avoimen hakemuksen. Otamme Sinuun yhteyttä, kun meillä avautuu sellainen työtehtävä, joka kohdentuu kiinnostukseesi ja osaamiseesi. Digitaalinen markkinointi – meiltä löytyvät kiinnostavimmat alan työpaikat!

Avoimet myynnin työpaikat

Fonecta on siellä missä sinäkin – ja asiakkaamme! Huikeat myyntitiimiläisemme toimivat  usealla eri paikkakunnalla; Helsingissä, Oulussa, Porissa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Myyntitiimimme koostuvat niin puhelin- kuin kenttämyyjistä. Avoimet myynnin työpaikat ovat tarkoitettu myyntikonkareille ja sellaisiksi haluaville.

Avoimet digitaalisen markkinoinnin työpaikat

Fonectalla on lukuisia erilaisia digitaalisen markkinoinnin työtehtäviä, jotka yhdessä varmistavat asiakasyritysten tunnettuuden ja liiketoiminnan kasvun. Esimerkiksi analytiikan, asiakaspalvelun, markkinoinnin ja kotisivusuunnittelun asiantuntijat ovat meillä arvossaan. Fonectan markkinoinnin työpaikat – tutustu ja hae!

Monipuolisia mahdollisuuksia täynnä. Fonectalla työskentelevät osaamisalueittensa huiput ja potentiaalisimmat kyvyt. Liity joukkoomme! Kannustamme jokaista työntekijäämme löytämään näköisensä urapolun. Avoimet työpaikat markkinointiin – Fonectalta löydät näköisesi työtehtävän ja pääset näyttämään voimavarasi.

Vain lähetetty työhakemus voittaa!

Katso avoimet työpaikat – vain hakemalla mahdollistat pääsyn Fonectan kyytiin. Hae rohkeasti, esittele itsesi väkevästi ja nappaa unelmaduunisi!