Kaikki Suomen yhteystiedot puhelimessasi

Fonecta Caller on yksi Suomen suosituimmista hyötysovelluksista. Se on ladattu jo yli miljoonaan suomalaiseen älypuhelimeen ja sen käyttö kasvaa koko ajan. Callerin myötä mukanasi kulkevat kaikki suomalaiset yhteys- ja yritystiedot ja sen käyttö on ilmaista.

Lataa Fonecta Caller puhelimeesi sovelluskaupasta. Rekisteröitymismaksun (0,25 € kertamaksu) jälkeen sovelluksen käyttö on maksutonta.

Ajoneuvotietojen haut

Ajoneuvotietojen haun maksu suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta. Mikäli haku ei tuota tulosta tai epäonnistuu muusta syystä, tilille palautetaan maksuton haku.

Haulla saat tietoosi ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan. Saat tietoosi myös esimerkiksi auton moottorin tilavuuden, käyttöönottopäivämäärän, viimeisimmän päivämäärän jolloin ajoneuvo on katsastettu hyväksytysti, sekä seuraavan katsastusajankohdan.

Sisällön tuottaa TraFi.

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.

Yrityksen tiedot Fonecta Callerissa

Jos haluat muokata yrityksesi tietoja Fonecta Callerissa, teet sen helposti Oma Fonecta -palvelussa.
Kirjaudu Oma Fonectaan >>

Lataa Fonecta Caller sovelluskaupasta

Tästä Play sovelluskauppaan >>

Tästä App Storen sovelluskauppaan >>

Tästä Microsoftin sovelluskauppaan >>

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet Fonecta Calleriin liittyvät useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin kätevästi yhteenpaikkaan. Tältä sivulta löydät todennäköisesti vastauksen sinuakin askarruttavaan kysymykseen.

Lue kysymykset ja vastaukset.