På Svenska

In English

Fonectan päättäjärekisteri

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Fonecta Oy (y-tunnus 1755007-6)
PL 202
00241 Helsinki

Käyntiosoite: Televisiokatu 4, 00240 Helsinki
Puh. 020 442 2020 (Arkisin klo 8.00-16.00. Soitto matkapuhelinliittymästä 8,35 senttiä/puhelu + 18,05 senttiä/min ja kiinteästä verkosta 8,35 senttiä/puhelu + 6,55 senttiä/min).

Jollei erillistä rekisteriselostetta ole muun Fonecta-konserniin kuuluvan yhtiön toimesta julkaistu, Fonecta Oy:n ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden puolesta henkilörekistereitä pitää Fonecta Oy.

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Krista Koskinen
c/o Fonecta Oy
Televisiokatu 4, 00240 Helsinki
Puh. 020 442 2020 (Arkisin klo 8.00-16.00. Soitto matkapuhelinliittymästä 8,35 senttiä/puhelu + 18,05 senttiä/min ja kiinteästä verkosta 8,35 senttiä/puhelu + 6,55 senttiä/min).
Email: tietosuoja@fonecta.com

Rekisterin nimi

Fonectan päättäjätietokantaa koskeva päättäjärekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietolain 19 § 3 kohta. Päättäjärekisteri sisältää markkinointitarkoituksiin käytettäviä henkilötietoja yritysten ja yhteisöjen päättäjistä.

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on tarjota tietoja käyttäville yrityksille tarpeellista tietoa markkinointi- tai myyntitoimenpiteitä varten taikka mielipide- tai markkinatutkimukseen sekä asiakasrekisterin päivittämiseen. Tietoja luovutetaan tässä tarkoituksessa.

Päättäjillä tarkoitetaan tässä yhteydessä henkilöitä, jotka asemansa perusteella tekevät työtehtäviinsä kuuluvia päätöksiä työnantajansa nimissä ja lukuun.

Rekisterin sisältämät tiedot

Päättäjärekisteri sisältää tietoja, jotka koskevat rekisteröidyn tehtäviä asemaa tai toimintaa elinkeinoelämässä tai julkisessa tehtävässä ja sitä käytetään hänen työtehtäviinsä liittyvän informaation lähettämiseen.

Rekisteri sisältää muun muassa yritystä koskevia tietoja sekä yrityksen päättäjien tietoja

  • nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • tehtävä ja asema yrityksessä
  • IP osoite
  • markkinointiluvat ja -kiellot
  • yrityksen perustiedot ja taustamuuttujat

Lisäksi rekisterissä voi olla rekisteröidyn itsensä antamia tai muutoin rekisteröidyn suostumuksella kerättyjä lisätietoja (esim. rekisteröidyn ammatilliset kiinnostuksen kohteet) ja mahdolliset muut rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeelliset tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään yleisesti saatavilla olevista tietolähteistä, kuten yritysten verkkosivuilta, kaupparekisteristä sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä. Henkilötietoja voidaan kerätä myös suoraan rekisteröidyltä esimerkiksi Fonectan palveluihin rekisteröidyttäessä tai muutoin rekisteröidyn suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä).

Tietojen luovutus

Fonecta voi luovuttaa rekisterin sisältämiä tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Rekisteristä luovutetaan tietoja niille Fonectan yritysasiakkaille, jotka tarvitsevat tietoja lähettääkseen rekisteröidylle tämän työtehtäviin kuuluvaa informaatiota. Tietoja voi käyttää myös mielipide- tai markkinatutkimukseen ja Fonectan yritysasiakkaan asiakasrekisterin päivittämiseen.

Tietojen käytön ehdoista sovitaan Fonectan asiakassopimuksissa ja palvelukohtaisissa käyttöehdoissa. Fonecta velvoittaa tietoja käyttävät yritysasiakkaansa mainitsemaan osoitelähteen osoitteellisissa lähetyksissään.

Rekisterin suojaus

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt. Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin henkilötietojen käyttötarkoituksen vuoksi on tarpeellista.

Kielto- ja tarkastusoikeus

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- tai markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä Fonecta Oy:lle puhelimitse asiakaspalvelun numeroon 020 692 999 (puhelun hinta pvm/mpm); kirjeitse osoitteeseen Fonecta Oy Televisiokatu 4, 00240 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@fonecta.com.

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Fonecta Oy / Lakiasiat
PL 2020
00241 Helsinki

tai sähköpostitse liitetiedostona osoitteeseen tietosuoja@fonecta.com.

Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa käyntiosoitteessa.

Rekisteriseloste päivitetty 15.5.2017.

 

På Svenska:

Fonectas beslutsfattarregister

Registerbeskrivning enligt personuppgiftslagens (523/1999) 10 §

Registeransvarig

Fonecta Ab (FO-nummer 1755007-6)
PB 202
00241 Helsingfors

Besöksadress: Televisionsgatan 4, 00240 Helsingfors
Tel. 020 442 2020 (På vardagar mellan 8 – 16. Priset för samtalet är: samtal med mobilabonnemang 8,35 cent/samtal + 18,05 cent/min och med fast nät 8,35cent/samtal + 6,55 cent/min).

Om en separat registerbeskrivning inte har publicerats av ett annat bolag inom Fonecta-koncernen, är det Fonecta Ab som upprätthåller personregister för Fonecta Ab och bolag som tillhör samma koncern.

Ansvarig person och/eller kontaktperson för registerärenden

Krista Koskinen
c/o Fonecta Ab
Televisionsgatan 4, 00240 Helsingfors
Tel. 020 442 2020 (På vardagar mellan 8 – 16. Priset för samtalet är: samtal med mobilabonnemang 8,35 cent/samtal + 18,05 cent/min och med fast nät 8,35cent/samtal + 6,55 cent/min).
E-post: tietosuoja@fonecta.com

Registrets namn

Fonectas beslutsfattarregister gällande beslutsfattardatabasen

Grund för behandling av personuppgifter

Personuppgiftslagens 19 § 3 punkten. Beslutsfattarregistret innehåller personuppgifter om företags och samfunds beslutsfattare för användning i marknadsföringssyfte.

Registrets användningsändamål

Ändamålet med behandling av personuppgifter är att erbjuda nödvändig information åt de företag som utnyttjar uppgifterna för marknadsförings- eller försäljningsåtgärder alternativt opinions- eller marknadsundersökningar samt för uppdatering av kundregister. Uppgifterna utlämnas i detta syfte.

Med beslutsfattare avses i detta sammanhang personer som med stöd av sin ställning och inom ramen för sina arbetsuppgifter fattar beslut för arbetsgivarens del och i arbetsgivarens namn.

Uppgifter som ingår i registret

Beslutsfattarregistret innehåller uppgifter som gäller den registrerades arbetsuppgifter, ställning eller verksamhet inom näringslivet eller i ett offentligt uppdrag och det används för att skicka information i anknytning till personens arbetsuppgifter.

Registret innehåller bland annat information om företaget samt information om företagets beslutsfattare

  • namn
  • adress
  • telefonnummer
  • e-post
  • uppgift och ställning inom företaget
  • IP adress
  • Uppgifter om tillstånd och förbud gällande direktmarknadsföring
  • bas- och bakgrunduppgifter av företag

Därtill kan registret innehålla tilläggsuppgifter som den registrerade själv uppgett eller som annars samlats in med den registrerades samtycke (t.ex. den registrerades professionella intressen) och andra möjliga uppgifter som är tillämpliga för registrets användningsändamål.

Registrets regelmässiga datakällor

Personuppgifter samlas in från allmänt tillgängliga informationskällor, så som företags nätsidor, handelsregistret samt andra dylika offentliga och privata register. Personuppgifter kan även samlas in direkt av den registrerade exempelvis i samband med registrering i Fonectas tjänster eller på annat sätt med den registrerades samtycke (t.ex. genom användning av cookies).

Utlämning av uppgifter

Fonecta kan lämna ut personuppgifter ur registret i den utsträckning gällande lagstiftning tillåter och förpliktar. Uppgifter ur registret lämnas ut till de Fonectas företagskunder som behöver uppgifterna för att till den registrerade skicka ut information som är relaterad till dennes arbetsuppgifter. Uppgifterna kan även användas för opinions- eller marknadsundersökning samt för uppdatering av Fonectas företagskunds kundregister.

Villkoren för användning av uppgifterna avtalas i Fonectas kundavtal och i de tjänstespecifika användarvillkoren. Fonecta förpliktar företagskunderna som använder sig av uppgifterna att uppge adresskällan i adresserade försändelser.

Skydd av registret

Uppgifterna lagras i databaser som är skyddade med brandmurar, lösenord och andra tekniska medel. Databaserna och deras säkerhetskopior finns bakom lås i övervakade utrymmen och endast vissa på förhand utnämnda personer har tillgång till dem. Uppgifterna lagras så länge som är nödvändig för registrets användningsändamål.

Gransknings- och förbudsrätt

Den registrerade har rätt att förbjuda användning av uppgifterna för direktreklam, distansförsäljning eller annan direktmarknadsföring samt opinions- eller marknadsundersökning och har rätt att kräva rättelse av felaktiga uppgifter genom att meddela om detta till Fonecta Ab per telefon till kundtjänsten på numret 020 692 999; per post till adressen Televisionsgatan 4, 00240 Helsingfors eller per epost till adressen asiakaspalvelu@fonecta.com.

Den registrerade har i enlighet med personuppgiftslagens 26 § rätt att granska vilka uppgifter om honom/henne som har registrerats i personregistret. Insynskravet ska skickas skriftligen och undertecknat till adressen:

Fonecta Ab / Juridiska avdelningen
PB 2020
00241 Helsingfors

eller per e-post på adressen tietosuoja@fonecta.com.

Insynskravet kan även framföras personligen vid ovan nämnd adress.

Register uppdaterat 15 maj 2017.

 

In English:

Fonecta’s Decision-Makers Register

Description of personal data file in compliance with Section 10 of Finnish Henkilötietolaki 523/1999 (Personal Data Act).

Data Controller

Fonecta Oy (business ID 1755007-6)
P.O.Box 202
FI-00241 Helsinki

Finland

Street address: Televisiokatu 4, FI-00240 Helsinki, Finland
Tel. +358 20 442 2020 (On weekdays from 8am through 4pm. The price of the call from cell phone is 8.35 cent / call plus 18.05 cents / minute, and from landline network 8,35 cent /call plus 6,55 cent / minute).

If a separate personal data file has not been published by any other Fonecta Group company, then Fonecta Oy maintains personal data registers on behalf of Fonecta Oy and the companies belonging to the same group.

Person in charge of and/or acting as contact person for register matters

Krista Koskinen
c/o Fonecta Oy
Televisiokatu 4, FI-00240 Helsinki, Finland
Tel. +358 20 442 2020 (On weekdays from 8am through 4pm. The price of the call from cell phone is 8.35 cent / call plus 18.05 cents / minute, and from landline network 8,35 cent /call plus 6,55 cent / minute).
E-mail: tietosuoja@fonecta.com

Name of the Register

Register of Fonecta’s Decision-Makers Database

Basis for Maintaining the Register

The basis for recording data is the Section 19, paragraph 3 of Finnish Henkilötietolaki (Personal Data Act). Decision-Makers Register contains personal data of decision-makers of companies and entities for the marketing purposes.

Purpose of Use of the Register

Personal data is processed in order to offer relevant data for companies using the data for the purposes of marketing and sales actions, or questionnaires and market research as well as updating customer register. Data is disclosed for these purposes.

Decision-makers refer to persons who, on the basis of their position make decisions pertaining to their work duties for and on behalf of the employer.

Data Contained in the Register

Decision-maker database contains data concerning the data subject’s position or work duties in business or in a public duty, and it will be used for sending information relating to his or her work duties.

The register contain, inter alia, data regarding to a company and persons in charge of companies:

  • name
  • postal address
  • phone number
  • e-mail address
  • rank or profession in the company
  • IP address
  • marketing permissions and opt out’s
  • basic company information and background information

Additionally, the register may contain other additional data given by the data subject or collected upon the informed consent of the data subject (e.g. professional interests of the data subject) and possible other information relevant for the purpose of the use of the register.

Regular Sources of Information

Personal data are collected from generally available sources such as websites of companies, the Trade Register and other similar public and private registers. Personal data may also be collected directly from the data subject himself/herself, for instance when registering to use the services or otherwise upon the informed consent of the data subject (e.g. by using cookies).

Disclosure of Data

Fonecta may disclose personal data contained in the register within the constraints of the existing legislation. Data from the register will be disclosed to those Fonecta’s business customers that need the data for sending to the data subject information pertaining to his or her work duty. The information contained in the register can also be used for questionnaires or market research and updating customer registers of Fonecta’s business customers.

The conditions for the use of the data are agreed in Fonecta’s customer contracts and service specific terms of use. Fonecta obligates its business customers using the data to reveal the address source in their transmissions with addresses.

Register Protection

Data are collected into databases, which are protected by firewalls, passwords and other technical means. The databases and their backups are located in locked and secured premises, and access to the data is limited to only certain pre-designated persons. Data is stored for as long as it is necessary for the purpose of use of the register.

Right to Inspection, Prohibit and Correction

Data subjects are entitled to prohibit the use of the data for direct advertising, telemarketing and other forms of direct marketing, as well as to prohibit the use of the data for use in questionnaires and market research. In addition data subjects are entitled to request rectification of incorrect data by notifying Fonecta Oy’s Customer Service: phone number +358 20 692 999; postal address Fonecta Oy Televisiokatu 4, FI-00240 Helsinki, Finland or by e-mail addressed to asiakaspalvelu@fonecta.com.

Pursuant to Section 26 of Finnish Henkilötietolaki (Personal Data Act), the individual data subject is entitled to check what information there is about him in a personal data file. The written request must be signed and addressed to:

Fonecta Oy / Legal Affairs
P.O.Box 2020
FI-00241 Helsinki, Finland

or via email at tietosuoja@fonecta.com.

The request may also be submitted in person at the address above.

Register updated 15 May 2017.