Fonectalaisia yhdistävät vahva halu oppia uutta ja olla osana alati digitalisoituvaa maailmaa. Uudenoppiminen, kiinnostus kehittyvään sähköiseen viestintään, ja tietenkin valloittavat kollegat luovat työpäivään iloa ja tempoa.

Fonecta työpaikkana

Mistä fonectalainen ammentaa inspiraationsa työpäiväänsä? Moni kokee saavansa hyvää vauhtia tekemiseensä kentältä kaikuneesta asiakaspalautteesta. Mikäänhän ei saa niin hyvälle tuulelle, kuin korviin kantautuneet kiitokset asiakasyrityksen myynnin ja tunnettuuden kasvusta.

Tärkeä sijansa työpaikan viihtyvyydessä on myös tempaavalla tiimillä ja kannustavalla esimiehellä. Fonecta työpaikkana on raikas tuulahdus tulevaisuutta ja täynnä upeita mahdollisuuksia ja tilaisuuksia.

Katso videot, joissa työntekijämme esittelevät työtehtäviään ja fiiliksiään olla osana digimarkkinoinnin keskiössä.

Fonectaa vetää kattava joukko erilaisia digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoita. Esimerkiksi Assistentti, Web-kehittäjä, SEO-Junior, SEO-Senior, Sales Account Manager, Copywriter, Viestintäpäällikkö, Viestintäsuunnittelija, Palveluasiantuntija, Yhteyspäällikkö, Tuotantosuunnittelija, Product Owner. Project Manager, Sales Manager, Media-asiantuntija, Analyytikko, Senior AD, Online Advertising Specialist, Digital Operations Manager ja Web-suunnittelija vastaavat Fonectan korkeatasoisesta ja monipuolisesta palvelutarjonnasta.