Fonectalla yhdistyvät uniikilla tavalla moderni innovatiivisuus ja vahva tieto. Toimimme digitaalisen liiketoiminnan näköalapaikkana niin uraansa aloittelevalle kuin alansa ammattilaisille. Meillä olet osa jatkuvasti kehittyvää työyhteisöä, joka ammentaa oppia ja intoa asiakkaiden menestyksestä. Täällä niin persoonaasi kuin näkemystäsi ja osaamistasi arvostetaan, ja saat muokata tehtävästäsi näköisesi. Fonecta on luotettava kumppani, jonka kanssa innostua, onnistua ja voittaa haasteita yhdessä.

Meillä yhdistyvät vahva osaaminen ja halu luoda menestystä.

Kehittyminen on Fonectalla avainasemassa jokaisessa tehtävässä. Meillä pääset hiomaan huippuosaamistasi ennakkoluulottomassa työympäristössä. Kasvuasi tuetaan yksilöllisesti ja siihen kannustetaan monin keinoin. Saat mahdollisuudet menestyä ja edetä urallasi.

Työntekijöidemme hyvinvointi on asia, josta emme tingi. Tarjoamme avoimen, välittävän ja joustavan työympäristön, jossa motivoidut ja yllät parhaimpaan suoritukseesi.

Fonecta työpaikkana

Fonectalla viihdytään kaikin puolin. Lisää modernia menoa taloon on tuonut esimerkiksi  etätyömahdollisuus. Tämä kaivattu mahdollisuus luo mukavaa joustavuutta työntekijän arkeen. Vaikka ilmapiiri onkin konttorilla varsin rauhallinen ja työrauhaa kunnioitetaan, on etäpäivä tuonut uusia keinoja arjen jaksamiseen ja yleiseen hyvinvointiin.

Fonectalla kannustetaan liikkumaan. Pieni breikki tekee aina hyvää, vaikka kuinka hektinen hetki olisikin kyseessä. Järjestetty taukojumppa ja erilaiset kävelyretket ja porrasjumpat tiimien ja kootun porukan kesken viestivät hyvästä ja innostuneesta ilmapiiristä.

Tutustu tarkemmin millainen Fonecta työpaikkana on työntekijöiden kertomana.