System Delivery Lead (Data) »

Fonecta Oy

Fonectalla yhdistyvät uniikilla tavalla moderni innovatiivisuus ja vahva tieto. Toimimme digitaalisen liiketoiminnan näköalapaikkana niin uraansa aloittelevalle kuin alansa ammattilaisille. Meillä olet osa jatkuvasti kehittyvää työyhteisöä, joka ammentaa oppia ja intoa asiakkaiden menestyksestä. Täällä näkemystäsi ja osaamistasi arvostetaan, ja saat muokata tehtävästäsi näköisesi. Fonecta on luotettava kumppani, jonka kanssa innostut, onnistut ja voitat haasteita yhdessä.

 

Haemme nyt Turun toimipisteeseemme sinua

System Delivery Lead Lue lisää


Kun etsinnässä on paikka digitaalisen markkinoinnin kärjestä – katso Fonectan avoimet työpaikat Turussa!

Fonecta tarjoaa digitaalisen markkinoinnin huippuosaajille ja sellaiseksi haluaville hienoja mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Fonectan työpaikat Turussa käsittävät mm. myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, kotisivutuotannon ja numeropalvelun taitajat. Turun Joukahaisenkadulla ja Puutarhakadulla työskentelee yhteensä yli 200 motivoitunutta ammattilaista.

Hae meille töihin!

Turku avoimet työpaikat – katso Fonectan tarjoamat mahdollisuudet digitaalisen markkinoinnin parissa. Fonectalla voit luoda mielenkiintoisen työpolun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Hae työtehtävää rohkeasti tai jätä meille avoin hakemus – otamme yhteyttä kun löydämme osaamistasi vastaavan tehtävän.

Vapaat työpaikat Turussa – hae Fonectalle töihin!