Account Manager/Key Account Manager Turku »

Fonecta Media Oy

Onko asiakkaan kohtaaminen ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa työskentely lähellä sydäntäsi?

Meillä on sinulle tarjolla työ huipputiimissä!

Fonecta toimii 50.000 suomalaisen yrityksen digitaalisen markkinoinnin kumppanina. Autamme heitä löytämään ostavat asiakkaat verkosta nopeasti ja helposti hakukoneiden, kotisivujen tai sosiaalisen median avulla. Toimitamme Suomessa asiakkaillemme 30.000 yhteydenottoa päivässä ja kanavissamme tehdään päivittäin yli miljoona hakua. Verkkopalveluitamme ovat Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller. Fonecta työllistää 650 Lue lisää


Kun etsinnässä on paikka digitaalisen markkinoinnin kärjestä – katso Fonectan avoimet työpaikat Turussa!

Fonecta tarjoaa digitaalisen markkinoinnin huippuosaajille ja sellaiseksi haluaville hienoja mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Fonectan työpaikat Turussa käsittävät mm. myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, kotisivutuotannon ja numeropalvelun taitajat. Turun Joukahaisenkadulla ja Puutarhakadulla työskentelee yhteensä yli 200 motivoitunutta ammattilaista.

Hae meille töihin!

Turku avoimet työpaikat – katso Fonectan tarjoamat mahdollisuudet digitaalisen markkinoinnin parissa. Fonectalla voit luoda mielenkiintoisen työpolun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Hae työtehtävää rohkeasti tai jätä meille avoin hakemus – otamme yhteyttä kun löydämme osaamistasi vastaavan tehtävän.

Vapaat työpaikat Turussa – hae Fonectalle töihin!