Account Manager/Key Account Manager Oulu »

Fonecta Media Oy

Onko asiakkaan kohtaaminen ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa työskentely lähellä sydäntäsi?

Meillä on sinulle tarjolla työ huipputiimissä!

Fonecta toimii 50.000 suomalaisen yrityksen digitaalisen markkinoinnin kumppanina. Autamme heitä löytämään ostavat asiakkaat verkosta nopeasti ja helposti hakukoneiden, kotisivujen tai sosiaalisen median avulla. Toimitamme Suomessa asiakkaillemme 30.000 yhteydenottoa päivässä ja kanavissamme tehdään päivittäin yli miljoona hakua. Verkkopalveluitamme ovat Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller. Fonecta työllistää 650 Lue lisää


Avoimet työpaikat Oulussa – katso Fonectan tarjoamat mahdollisuudet digitaalisen markkinoinnin parissa.

Haussa vapaat työpaikat Oulusta? Etsitkö kiinnostavaa työpaikkaa myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun parissa? Fonecta kasvaa ja kehittyy vastaamaan uutta digitalisoituvaa maailmaa – ja luoden myös itse uusia, innovatiivisia tapoja viestiä. Fonectalla pääset luomaan mielenkiintoisen työpolun kiinnostuksesi mukaan muun muassa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Fonectan työpaikat Oulussa kattavat mm. kenttämyynnin kärkinimiä ja muita markkinoinnin ammattilaisia.

Hae huipputiimiimme rohkeasti!

Oulu avoimet työpaikat – hae Fonectalle töihin! Olemme kiinnostuneita niin kokeneista asiantuntijoista kuin sellaiseksi haluavista hyvistä tyypeistä. Paras tekemisen meininki ja innovatiiviset ideat syntyvät, kun erilaiset osaajat pääset toimimaan yhdessä. Yhdessä olemme enemmän – se Fonectallakin tiedetään!

Vapaat työpaikat Oulussa – tule Fonectalle töihin!