Account Manager/Key Account Manager Jyväskylä »

Fonecta Media Oy

Onko asiakkaan kohtaaminen ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa työskentely lähellä sydäntäsi?

Meillä on sinulle tarjolla työ huipputiimissä!

Fonecta toimii 50.000 suomalaisen yrityksen digitaalisen markkinoinnin kumppanina. Autamme heitä löytämään ostavat asiakkaat verkosta nopeasti ja helposti hakukoneiden, kotisivujen tai sosiaalisen median avulla. Toimitamme Suomessa asiakkaillemme 30.000 yhteydenottoa päivässä ja kanavissamme tehdään päivittäin yli miljoona hakua. Verkkopalveluitamme ovat Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller. Fonecta työllistää 650 Lue lisää


Jyväskylä avoimet työpaikat – tutustu millaisia mahdollisuuksia Fonectalla on tarjottavanaan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille tai sellaisiksi aikoville!

Fonectaa ja siellä työskenteleviä yhdistää ja määrittää vahva halu olla luomassa nykypäivän sähköistä yhteiskuntaa. Viimeisin tekniikka, asiakkaiden kokema todellinen hyöty, innostava ja tukeva tiimi, joustavuus ja panostus työhyvinvointiin luovat perustan innostavalle tekemiselle. Meillä luodaan uutta joka päivä. Työpaikat Fonectalla ovat kiehtovia, ja jokaisella on mahdollisuus kehittyä haluamaansa suuntaan.

Kiinnostavia työnkuvia ja mahdollisuuksia kehittyä

Fonectan Jyväskylän konttorilla työskentelee noin 10 asiantuntijasta koostuva pippurinen myyntijoukkue. Kovan tason käynti- ja puhelinmyynnin ammattilaiset luovat huikean hyvän lisänsä taloon ja sen reippaaseen tekemisen meininkiin. Avoimet työpaikat Jyväskylän yksikössämme ovat tarkoitettu digitaalisen markkinoinnin ketterille ketuille sekä sellaiseksi aikoville.

Hae Fonectalle töihin – tule mukaan joukkoomme etevään!

Työpaikat Jyväskylä – kun haaveenasi on olla digitaalisen markkinoinnin ja myynnin keskiössä, Fonecta on väyläsi. Katso avoinna olevat työtehtävämme tai lähetä meille avoin hakemus. Olemme Sinuun yhteydessä, kun osaamista vastaava työtehtävä aukeaa. Avoimet työpaikat Jyväskylässä – Fonecta tarjoaa parastaan työntekijöilleen ja asiakkailleen.

Vapaat työpaikat Jyväskylässä – Fonectalla viihdyt!