Fonectan muutostarina

Fonecta ei syntynyt digitaaliseksi, mutta olemme onnistuneet muuttamaan perinteisen hakemistoliiketoimintamme lyhyellä aikavälillä digitaalisiksi palveluiksi, joiden avulla yritykset ja ihmiset löytävät toisensa. Samalla Fonecta vauhdittaa suomalaisten yritysten liiketoiminnan kasvua.

Fonecta on ihmisten ja yritysten kohtaamisen asiantuntija. Olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä löytämään toisensa jo 15 vuoden ajan. Vielä 2000-luvun alussa ihmiset hakivat tietoa Fonectan painettujen hakemistojen, puhelinluetteloiden ja numeropalveluiden avulla.

Älypuhelimet ja digitaaliset palvelut muuttivat ihmisten tavan hakea tietoa. Nyt ihmiset löytyvät verkosta. Tänä päivänä tietoa haetaan pääosin digitaalisesti. 76% suomalaisista hakee tietoa yritysten verkkosivuilta, ja 83% suomalaisista etsii sopivaa palveluntarjoajaa hakukoneesta.

Vaikka Fonecta on täysin digitalisoinut omat palvelunsa ja koko liiketoimintansa, autamme edelleen ihmisiä ja yrityksiä kohtaamaan – nyt verkossa. Hoidamme yrityksen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin niin, että asiakkaamme saavat lisää asiakkaita. Autamme asiakkaita ymmärtämään ja hallitsemaan digitaalisen markkinoinnin kokonaisuutta tietoon pohjautuen. Muutamme tietoon pohjautuvat toimenpiteet tuloksiksi.

Tänä päivänä tarjoamme painettujen hakemistojen sijaan parhaat digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisut. Näin autamme yrityksiä löytämään ostavat asiakkaat verkossa. Avullamme yritykset voivat palvella paremmin nykyisiä asiakkaita, löytää uusia ja kehittää liiketoimintaansa.

Katso kuinka Fonecta auttaa ihmisiä ja yrityksiä löytämään toisensa!