Tervetuloa tutustumaan Fonectan avoimiin työpaikkoihin. Haemme jatkuvasti hyviä ja osaavia henkilöitä  joukkoomme. Oletko se sinä, jota etsimme?

Account Manager

Fonecta Media Oy, Turku

Fonecta toimii 50.000 suomalaisen yrityksen digitaalisen markkinoinnin kumppanina. Autamme heitä löytämään ostavat asiakkaat verkosta nopeasti ja helposti hakukoneiden, kotisivujen tai sosiaalisen median avulla. Toimitamme Suomessa asiakkaillemme 30.000 yhteydenottoa päivässä ja kanavissamme tehdään päivittäin yli miljoona hakua. Verkkopalveluitamme ovat Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller. Fonecta työllistää 650 henkilöä kuudella eri paikkakunnalla. Tutustu meihin www.fonecta.fi

Haemme nyt Turkuun

Account Manager

Ymmärrätkö digitaalisen myynnin ja markkinoinnin mahdollisuuksia? Osaatko innostaa työkavereitasi ja asiakkaitasi kokeilemaan uutta? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, osaatko etsiä ratkaisuja asiakkaan ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan?


Account Managerina pääroolisi on auttaa Suomalaisia pk-yrityksiä menestymään hurjaa vauhtia muuttuvassa markkinoinnin ja myynnin maailmassa.

Viet Fonectan uuden strategian mukaista tarjoamaa laajasti segmentin potentiaalisin asiakkaisiin, sekä kasvatat aktiivisesti nykyasiakkaidemme arvoa laajemman palveluvalikoiman voimin. Käyt neuvotteluja pk-yritysten johdon kanssa auttaen heitä haasteissa digitaalisen myynin ja markkinoinnin saralla. Työviikkosi täyttyy lukuisista asiakaskohtaamisista hyvin erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä, sisäisistä asiakkuuden hoitoon liittyvistä suunnittelupalavereista ja kokonaisvaltaisten tarjouksien rakentamisesta.
Menestymisen mittareita ovat tapaamiset, tarjouskanta, kaupat ja asiakaspitotyytyväisyys.

Tuot mukanasi energiaa uusasiakashankintaan, sekä näkemyksesi ja kokemuksesi asiakkuuksien hoitamiseen ja kehittämiseen.
Toivomme sinulta kokemusta B2B-myynnistä, olet aktiivinen verkostoituja ja utelias tietämään, miten homma toimii eri yksiköissämme ja pystyt käyttämään saamaasi tietoa tehokkaasti työssäsi. Toivomme myös, että otat asiakkaan liiketoiminnan henkilökohtaisesti ja varmistat, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua Fonectalta.

Saat ympärillesi osaavan ja ammattitaitoisen tiimin, modernit työvälineet ja viihtyisän työympäristön.

Haluamme tietää, mikä sinua motivoi ja miksi olisit hyvä tässä tehtävässä! Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi viimeistään 26.3.2017 mennessä. Jouni Heikkilä vastaa mielellään kysymyksiisi arkisin klo 8-16 välisenä aikana, puh.  050 444 0881.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta jätä hakemista viime hetkeen.

Web-suunnittelija Helsinki, Tampere tai Turku

Fonecta Oy, Tampere, Turku

Fonectan digitaaliset palvelut kehittyvät vauhdilla, ja etsimmekin nyt web-suunnittelijaa asiakasprojekteihin, joissa pääset työskentelemään verkkopalvelujen parissa.
 
Haussa Helsingin, Tampereen tai Turun toimipaikkaamme
 
Web-suunnittelija 
  
Web-suunnittelijana toimit osana digiprojektien tuotantotiimiä ja vastaat siitä, että asiakkaan verkkopalvelu on valmis sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Työstettävien projektien koko ja laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan, joten teknisen osaamisen lisäksi asiakasymmärrys on tarpeen.
 
Etsimämme asiantuntija hahmottaa vaivatta monisyisiäkin kokonaisuuksia, ottaa vastuuta, viestii sujuvasti ja luontevasti niin asiakkaiden kuin tuotantotiiminkin kanssa ja hallitsee toteutusten lisäksi dokumentaation. 
 
Edellytämme teknistä osaamista seuraavilta osa-alueilta:
-      WordPress-sivustototeutukset: toivoisimme, että sinulla on muutaman vuoden työkokemus WordPress-projekteista, sekä näyttöä aiemmista asiakastöistä
-      Front-end -osaaminen: HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, LESS/SASS, jne. Laajempi kokemus front-end-kehyksistä, JavaScript-kirjastoista ja kehyksistä, ym. katsotaan eduksi
-      Backend-osaaminen: työssäsi tarvitset etenkin PHP- ja MySQL-osaamista, mutta laajempi backend-osaaminen (kielet, tietokannat, sovelluskehykset, julkaisujräjestelmät, jne.) katsotaan eduksi 
 
Lisäksi etua on ainakin seuraavista:
-      Avoimen lähdekoodin projektit ja referenssi-/esimerkkitoteutukset
-      Ymmärrys ja osaaminen käytettävyydestä ja saavutettavuudesta
-      Hakukoneoptimoinnin perusteet sivustojen suunnitteluun liittyen
-      Konseptisuunnittelu ja erilaisten ratkaisujen määrittely ja dokumentointi
-      Sovelluskehitykseen liittyvien käytäntöjen tuntemus: versionhallinta, testaus, ym.
-      Sovelluskehysten ja muiden julkaisujärjestelmien tuntemus
-      Palvelinosaamisen perusteet ja ongelmatilanteisiin liittyvä ongelmanratkaisukyky sekä aiempi kokemus sivustojen ja sovellusten ylläpidosta
 
 
Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja tehtävät haastavat ajattelemaan sekä työskentelemään uudella tavalla. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa kollegoita tuetaan ja kannustetaan.
 
Tule mukaan rakentamaan asiakkaillemme parhaita markkinoinnin ja myynnin digitaalisia työkaluja ja palveluja!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Helena Siivo, puh. 0504112790 28.3. klo 14-16. Hae tehtävään viimeistään 30.3. mennessä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon lisäksi mahdolliset linkit työnäytteisiin.

Avoin hakemus

Fonecta Oy, Avoin

Mikäli et löytänyt juuri nyt avoimena olevaa ja sinua kiinnostavaa työtehtävää, voit jättää meille avoimen työpaikkahakemuksen.

Otamme sinuun yhteyttä, kun meillä avautuu työtehtävä, joka kohdentuu kiinnostukseesi ja osaamisesi.