Tervetuloa tutustumaan Fonectan avoimiin työpaikkoihin. Haemme jatkuvasti hyviä ja osaavia henkilöitä  joukkoomme. Oletko se sinä, jota etsimme?

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Fonecta Oy, Helsinki

020202 tarjoaa suomalaisille vastauksia nopeasti – puhelimessa, tekstiviestillä ja mobiilissa. Se on alansa tunnetuin brändi ja toistuvasti Suomen parhaaksi valittu puhelinpalvelu.

 020202:ssa rakennetaan aktiivisesti uudenlaista liiketoimintaa perinteisten tieto- ja neuvontapalveluiden rinnalle. Alun perin sisäisenä startupina käynnistynyt 02 Pro hoitaa nykyisin satojen eri kokoisten yritysten myyntiä ja asiakaspalvelua chatissa, puhelimessa, sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. 02 Caller -sovellus taas tuo nimet, numerot ja osoitteet mobiililaitteeseen kiinteällä kuukausimaksulla.

020202 työllistää yli 200 ihmistä Helsingissä, Turussa ja Porissa ja on osa Fonecta-konsernia.

Haussa johtoryhmämme vahvistukseksi Helsinkiin:

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Liiketoiminnan kehitysjohtajana vastaat 020202:n liiketoiminnan kasvuhankkeiden kehittelystä ja projektijohtamisesta.

Etsit, tunnistat ja arvioit mahdollisia kasvualueita, laadit business planeja, rakennat tarvittavia prosesseja ja määrittelet mittareita. Lisäksi johdat yksittäisiä kasvuhankkeita ja luotsaat 020202:ta myös johtoryhmän jäsenen roolissa. Tavoitteenasi on luoda uutta, vahvasti kannattavaa yritys- ja kuluttajapalveluliiketoimintaa tiedon ja tiedon hakemisen ympärille.

Raportoit tehtävässäsi liiketoimintajohtajalle. 

Olet sekä näkijä että tekijä: löydät maailmasta jatkuvasti uusia, innostavia mahdollisuuksia, ja olet valmis painamaan kädet savessa hommia niiden hyödyntämiseksi. Teet rohkeasti uusia avauksia ja toimit systemaattisesti niitä edistäessäsi. Arvostamme myös hyvää silmää erilaisten yhteistyömallien ja verkostojen rakentamiselle sekä uusien teknologioiden ja digitalisaation tajua. 

Edellytämme sinulta

 

  • 5–10 vuoden kokemusta uusien liiketoimintalähtöjen rakentamisesta

  • kaupallista tai muuta soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

  • kykyä työskennellä sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

 

Tarjoamme kiinnostavan pestin rennossa, ripeässä ja päätösvaltaisessa organisaatiossa, jossa tehdään eikä meinata. Työn hoitaminen onnistunee parhaiten Helsingin Pasilasta käsin, mutta tarvittaessa voit työskennellä osittain myös Turun toimistollamme.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.1.2017 alla olevan linkin kautta. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Lauri Kangaslahti 16.1.2017 klo 13.00 – 14.00 ja 23.1.2017 klo 15.00 – 16.00, puh 040 740 1518

Käy tutustumassa 02:n palveluihin www.020202.fi ja www.02pro.fi sivuilla.

Avoin hakemus

Fonecta Oy, Avoin

Mikäli et löytänyt juuri nyt avoimena olevaa ja sinua kiinnostavaa työtehtävää, voit jättää meille avoimen työpaikkahakemuksen.

Otamme sinuun yhteyttä, kun meillä avautuu työtehtävä, joka kohdentuu kiinnostukseesi ja osaamisesi.