Alalta parturi-kampaamo löytyi 44 tulosta paikkakunnalta Varkaus.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Parturi-Kampaamo Inga Herranen
Savontie 32, 78300 VARKAUSSavontie 32, 78300 VARKAUS
Parturi-Kampaamo Inga Herranen toimii Varkaudessa. Soita ja varaa aika!Lue lisää
Kampaamo-Parturi Tervonen Irja Tmi
Nakskovinkatu 8 as. 22, 78200 VARKAUSNakskovinkatu 8 as. 22, 78200 VARKAUS
Vuonna 1996 ovensa Varkaudessa avannut Kampaamo-Parturi Tervonen Irja Tmi tarjoaa hiusalan palveluita naisill...Lue lisää
Parturi-Kampaamo Lille
Kauppakatu 39, 78200 VARKAUSKauppakatu 39, 78200 VARKAUS
Meiltä ammattitaitoisesti kaikki kampaamo ja parturi palvelut hiusten leikkauksista, värjäyksiin, hiusten pid...Lue lisää
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Uusi, upeampi hiuslook vai juhlakampaus tärkeään päivään? Tutustu kattavaan tarjontaan kampaamoja ja partureita, joiden ammattilaiset toteuttavat hiusten värjäykset, muotoonleikkaukset, kampaukset sekä muut toteutukset asiakkaan tyylin ja toiveiden mukaisesti.

Partureissa palvelevat miesten hiuksiin erikoistuneet asiantuntijat, jotka tarjoavat usein myös parranajo- ja muita partapalveluja. Parturikäynnin yhteydessä on hyvä päivittää paitsi hiustyyli, myös omille hiuksille sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet.

Kampaamoissa tunnetaan niin lyhyiden, keskipitkien kuin pitkien hiusten tyylit ja salat. Hiustenleikkaukset, -värjäykset sekä vaikkapa permanentit kehystävät kauniisti kasvoja ja tuovat parhaat puolesi esiin. Useimmissa kampaamoissa loihditaan myös upeita juhla- ja hääkampauksia! Kampaamopalvelujen lisäksi monet kampaamot tarjoavat erilaisia kauneudenhoitopalveluja.

Parturi-kampaamoista puolestaan löydät monipuolista osaamista niin naisten kuin miesten hiustyyleihin.

Kampaamot Turussa, permanentit Oulussa, parturit Joensuussa – etsi ja löydä oman paikkakuntasi parhaat hiusasiantuntijat!
NÄYTÄ KARTALLA