Alalta parturi-kampaamo löytyi 23 tulosta paikkakunnalta Kemijärvi.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Hiuspalvelu Ann-Helen Ky
Vapaudenkatu 6 A10, 98100 KEMIJÄRVIVapaudenkatu 6 A10, 98100 KEMIJÄRVI
Hiuspalvelu Ann-Helen Ky palvelee teitä Kemijärvellä suurella sydämellä ja rennolla, mutta asiantuntevalla ot...Lue lisää
Tuccabaja Company Oy
Vapaudenkatu 8, 98100 KEMIJÄRVIVapaudenkatu 8, 98100 KEMIJÄRVI
Tuccabaja Company - tavallista parempi parturi-kampaamo.Lue lisää
Anna-Kaisa Karjalainen
Annaliisankatu 8, 98100 KEMIJÄRVIAnnaliisankatu 8, 98100 KEMIJÄRVI
1
2
Uusi, upeampi hiuslook vai juhlakampaus tärkeään päivään? Tutustu kattavaan tarjontaan kampaamoja ja partureita, joiden ammattilaiset toteuttavat hiusten värjäykset, muotoonleikkaukset, kampaukset sekä muut toteutukset asiakkaan tyylin ja toiveiden mukaisesti.

Partureissa palvelevat miesten hiuksiin erikoistuneet asiantuntijat, jotka tarjoavat usein myös parranajo- ja muita partapalveluja. Parturikäynnin yhteydessä on hyvä päivittää paitsi hiustyyli, myös omille hiuksille sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet.

Kampaamoissa tunnetaan niin lyhyiden, keskipitkien kuin pitkien hiusten tyylit ja salat. Hiustenleikkaukset, -värjäykset sekä vaikkapa permanentit kehystävät kauniisti kasvoja ja tuovat parhaat puolesi esiin. Useimmissa kampaamoissa loihditaan myös upeita juhla- ja hääkampauksia! Kampaamopalvelujen lisäksi monet kampaamot tarjoavat erilaisia kauneudenhoitopalveluja.

Parturi-kampaamoista puolestaan löydät monipuolista osaamista niin naisten kuin miesten hiustyyleihin.

Kampaamot Turussa, permanentit Oulussa, parturit Joensuussa – etsi ja löydä oman paikkakuntasi parhaat hiusasiantuntijat!
NÄYTÄ KARTALLA