Alalta parturi-kampaamo löytyi 34 tulosta paikkakunnalta Huittinen.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Parturi-Kampaamo Sisko Nurminen
Rinnetie 1, 32610 VAMPULARinnetie 1, 32610 VAMPULA
Parturi-Kampaamo Sisko Nurminen on toiminut alalla jo lähes 40 vuoden ajan. Palveluihin lukeutuvat perinteise...Lue lisää
Parturi-Kampaamo Marikan Hiusyksiö
Kehrääjänkatu 5, 32700 HUITTINENKehrääjänkatu 5, 32700 HUITTINEN
Marikan Hiusyksiö avasi ovensa huhtikuussa 2017, näin toteutui pitkäaikainen unelma. Hiusyksiössä palvellaan ...Lue lisää
Parturi-Kampaamo Jenna Jalonen
Torkinkatu 28 as. 3, 32700 HUITTINENTorkinkatu 28 as. 3, 32700 HUITTINEN
Parturi-Kampaamo Julia Laitala
Isännänkatu 6, 32700 HUITTINENIsännänkatu 6, 32700 HUITTINEN
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Uusi, upeampi hiuslook vai juhlakampaus tärkeään päivään? Tutustu kattavaan tarjontaan kampaamoja ja partureita, joiden ammattilaiset toteuttavat hiusten värjäykset, muotoonleikkaukset, kampaukset sekä muut toteutukset asiakkaan tyylin ja toiveiden mukaisesti.

Partureissa palvelevat miesten hiuksiin erikoistuneet asiantuntijat, jotka tarjoavat usein myös parranajo- ja muita partapalveluja. Parturikäynnin yhteydessä on hyvä päivittää paitsi hiustyyli, myös omille hiuksille sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet.

Kampaamoissa tunnetaan niin lyhyiden, keskipitkien kuin pitkien hiusten tyylit ja salat. Hiustenleikkaukset, -värjäykset sekä vaikkapa permanentit kehystävät kauniisti kasvoja ja tuovat parhaat puolesi esiin. Useimmissa kampaamoissa loihditaan myös upeita juhla- ja hääkampauksia! Kampaamopalvelujen lisäksi monet kampaamot tarjoavat erilaisia kauneudenhoitopalveluja.

Parturi-kampaamoista puolestaan löydät monipuolista osaamista niin naisten kuin miesten hiustyyleihin.

Kampaamot Turussa, permanentit Oulussa, parturit Joensuussa – etsi ja löydä oman paikkakuntasi parhaat hiusasiantuntijat!
NÄYTÄ KARTALLA