murupolku logo/Kotka/Matkapuhelimet/Matkapuhelimet kotka
Alalta matkapuhelimet löytyi 6 tulosta paikkakunnalta Kotka.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Tutustu
Elisan myymälä Kotka (Prisma)
Hakamäentie 1, 48400 KOTKAHakamäentie 1, 48400 KOTKA
Myymälässämme hoidat kätevästi kaikki liittymäasiat kerralla kuntoon. Uusimmat laitteet saat suoraan varastos...Lue lisää
Tutustu
Elisan myyntipiste Kotka Pasaati
Keskuskatu 10, 48100 KOTKAKeskuskatu 10, 48100 KOTKA
Liittymät heti käyttöösi - Laitteet toimitusmyyntinä - Rajoitettu valikoima esittelylaitteita - Ei laitteiden...Lue lisää
Vesan digiapu Tmi
Satakielentie 28, 48230 KOTKASatakielentie 28, 48230 KOTKA
Korjaa, kaikenmerkkiset älypuhelimet ja kännykät, sekä tabletit nejännesvuosisadan kokemuksella edullisesti.Lue lisää
Ole tavoitettavissa ja tavoita muut! Matkapuhelinten ansiosta moni käytännön asia on helpottunut ja asioiden hoitaminen nopeutunut. Älypuhelimet ovat muovanneet kehitystä entisestään. Nyt internetin käyttö puhelimella onkin jo täysin arkipäivää.

Kun uuden puhelimen hankinta on ajankohtaista, vieraile lähitoimijasi myyntipisteessä tutustuen erilaisiin vaihtoehtoihin. Voit valita oman matkapuhelimesi usean eri hintaluokan malleista, ominaisuusvaatimukset huomioiden.

Matkapuhelimia käytetään päivän aikana paljon, joten ulkonäkö saattaa siksi ollakin tärkeä seikka. Niinpä useimpiin malleihin on saatavilla vaihdettavia kuoria ja suojia, joilla puhelimeen saa helposti uutta ilmettä.

Vian sattuessa voit toimittaa laitteesi matkapuhelinhuoltoa tekevään liikkeeseen, jossa osaavat ammattilaiset etsivät vian ja korjaavat laitteesi. Ota yhteyttä lähimpään toimijaan ja tiedustele heiltä lisää!
NÄYTÄ KARTALLA