murupolku logo/Riihimäki/Leipomo/Leipomo riihimäki
Alalta leipomo löytyi 8 tulosta paikkakunnalta Riihimäki.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Tutustu
Vaasan myymälä Riihimäki
Voimalankatu 6, 11130 RIIHIMÄKIVoimalankatu 6, 11130 RIIHIMÄKI
Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Tuotevali...Lue lisää
Kaikenlaistaherkkua
Valtakäyrä 6 B 17, 11100 RIIHIMÄKIValtakäyrä 6 B 17, 11100 RIIHIMÄKI
Kettu & Raparperi
Nurmelantie 30, 11120 RIIHIMÄKINurmelantie 30, 11120 RIIHIMÄKI
Leipomo Juuri Oy
Merkoksenkatu 5, 11710 RIIHIMÄKIMerkoksenkatu 5, 11710 RIIHIMÄKI
Leipomo Kaneli Ky
Ruotsinkatu 5, 11120 RIIHIMÄKIRuotsinkatu 5, 11120 RIIHIMÄKI
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Tuoreen pullan tuoksu johdattaa sinut Suomen suosituimpien leipomoiden äärelle. Paikalliset leipurit tuntevat suussasulavien makunautintojen reseptit ja tietävät, miten asiakkaat hurmataan. Konditorioissa valmistuvat herkulliset leivonnaiset ja uunituoreet leivät arjen ja juhlan hetkiin.

Kakku on juhlapöydän kruunu, joka kerää katseet ja vie kielen mennessään. Saisiko olla makea ja marjaisa täytekakku vai klassinen voileipäkakku? Makuja on monia, ja niin on kakkujakin. Hääjuhlaan sopii näyttävä ja yksilöllinen hääkakku.

Istahda hetkeksi alas, sillä leipomon kahvila tarjoaa laajan valikoiman vastaleivottuja leipomotuotteita. Oletko järjestämässä juhlia? Pitopalvelu valmistaa toiveidesi mukaiset juhlatarjoilut.
NÄYTÄ KARTALLA