Alalta leipomo löytyi 8 tulosta paikkakunnalta Pirkkala.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Aallon Leipomo Oy
Palvelee alueella PirkkalaPalvelee alueella Pirkkala
Aallon Leipomo Oy leipoo ruis-, ohra-, kaura- ja täysjyvävehnäjauhoista leipiä ja leivonnaisia ilman lisäaine...Lue lisää
Brander Oy
Haikanvuori 5 A, 33960 PIRKKALAHaikanvuori 5 A, 33960 PIRKKALA
Brander Oy on palvellut tamperelaisia jo vuodesta 1920 lähtien tarjoamalla suussasulavia leivonnaisia sekä tu...Lue lisää
Hakasen Leipomo - Pirkkala
Suupantori 4, 33960 PIRKKALASuupantori 4, 33960 PIRKKALA
Perinteinen Tamperelainen leipomo jo vuodesta 1951.Lue lisää
Amissa Oy
Turkkirata 13, 33960 PIRKKALATurkkirata 13, 33960 PIRKKALA
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Tuoreen pullan tuoksu johdattaa sinut Suomen suosituimpien leipomoiden äärelle. Paikalliset leipurit tuntevat suussasulavien makunautintojen reseptit ja tietävät, miten asiakkaat hurmataan. Konditorioissa valmistuvat herkulliset leivonnaiset ja uunituoreet leivät arjen ja juhlan hetkiin.

Kakku on juhlapöydän kruunu, joka kerää katseet ja vie kielen mennessään. Saisiko olla makea ja marjaisa täytekakku vai klassinen voileipäkakku? Makuja on monia, ja niin on kakkujakin. Hääjuhlaan sopii näyttävä ja yksilöllinen hääkakku.

Istahda hetkeksi alas, sillä leipomon kahvila tarjoaa laajan valikoiman vastaleivottuja leipomotuotteita. Oletko järjestämässä juhlia? Pitopalvelu valmistaa toiveidesi mukaiset juhlatarjoilut.
NÄYTÄ KARTALLA