murupolku logo/Juva/Leipomo/Leipomo juva
Alalta leipomo löytyi 6 tulosta paikkakunnalta Juva.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Kotileipomo Siiskonen Oy
Kauraleiväntie 10, 51760 NUUTILANMÄKIKauraleiväntie 10, 51760 NUUTILANMÄKI
Kotileipomo Siiskonen - Suu vehnäsellä jo vuodesta 1964. Tärkeintähän on saada herkuttelijan suu vehnäselle. ...Lue lisää
Tortilla Group Oy
Juvan Teollisuuskatu 30, 02920 ESPOOJuvan Teollisuuskatu 30, 02920 ESPOO
Tuoreen pullan tuoksu johdattaa sinut Suomen suosituimpien leipomoiden äärelle. Paikalliset leipurit tuntevat suussasulavien makunautintojen reseptit ja tietävät, miten asiakkaat hurmataan. Konditorioissa valmistuvat herkulliset leivonnaiset ja uunituoreet leivät arjen ja juhlan hetkiin.

Kakku on juhlapöydän kruunu, joka kerää katseet ja vie kielen mennessään. Saisiko olla makea ja marjaisa täytekakku vai klassinen voileipäkakku? Makuja on monia, ja niin on kakkujakin. Hääjuhlaan sopii näyttävä ja yksilöllinen hääkakku.

Istahda hetkeksi alas, sillä leipomon kahvila tarjoaa laajan valikoiman vastaleivottuja leipomotuotteita. Oletko järjestämässä juhlia? Pitopalvelu valmistaa toiveidesi mukaiset juhlatarjoilut.
NÄYTÄ KARTALLA