murupolku logo/Hämeenlinna/IT-tarvikkeet/It-tarvikkeet hämeenlinna
Alalta it-tarvikkeet löytyi 7 tulosta paikkakunnalta Hämeenlinna.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
IT-Palvelu Oy Finland
Palvelee alueella HämeenlinnaPalvelee alueella Hämeenlinna
IT-Palvelu Oy Finland on tunnettu ja tunnustettu tietotekniikan asiantuntijayritys, josta saat kaikki tietote...Lue lisää
Ingocomp Oy
Koskelotie 15, 13300 HÄMEENLINNAKoskelotie 15, 13300 HÄMEENLINNA
Tietokoneet, komponentit, tietokoneiden huolto ja korjaus. Propulsiolaskelmat ja propulsioanalyysit, vene- ja...Lue lisää
Computer Emporium Takomo Ky
Selkäsuonkatu 36 A 22, 13100 HÄMEENLINNASelkäsuonkatu 36 A 22, 13100 HÄMEENLINNA
Uuden tietokoneen tarpeessa? Vanha korjausta vailla? IT-tarvikkeet löydät alan luotettavilta toimijoilta. Samalla saat ammattitaitoista opastusta oikeiden laitteistojen valinnassa.

IT-laitteiden hankinnassa kannattaa tutustua tarjontaan, miettiä käyttövaatimukset ja tarvittaessa kysyä neuvoa alan ammattiliikkeestä. Kannettavat tietokoneet, pöytäkoneet ja tulostimet löydät lähimmältä toimijaltasi helposti.

Hankinnan lisäksi tietokoneen huolto on useille meistä tuttu termi. Huoltaminen voi toisinaan vaatia tietokoneeseen kokonaan uusia osia, jotta sen toimintakunto voidaan varmistaa. Näytönohjaimet, akut ja muut tarvikkeet ovatkin tyypillisiä varaosia, joita tietokoneeseen on tarpeen vaihtaa.

Kun mietit IT-laitteistojen hankintaa tai nykyiset laitteesi ovat lisätarvikkeiden tai huollon tarpeessa – ota yhteyttä lähimpään toimijaasi. Saat laitteistosi ajan tasalle, oikeanlaisilla ratkaisuilla!
NÄYTÄ KARTALLA