Alalta autohuolto löytyi 12 tulosta paikkakunnalta Karvia.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Kankaanpään Autohuolto Oy
Haanpäänkatu 9, 38710 KANKAANPÄÄHaanpäänkatu 9, 38710 KANKAANPÄÄ
Kankaanpäässä toimiva autohuolto hoitaa ammattitaidolla kaikki huollot ja korjaustyöt merkistä tai iästä riip...Lue lisää
Tutustu
Kumet Oy
Karviantie 115, 39930 KARVIAKarviantie 115, 39930 KARVIA
Kumet Oy on Karviassa sijaitseva autokorjaamo. Tarjoamme rengasmyyntiä ja autohuoltoa niin henkilöautoille, r...Lue lisää
Autokorjaamo J. Hosiasluoma Tmi
Alkkiomäentie 26, 39990 ALKKIAAlkkiomäentie 26, 39990 ALKKIA
Karvian Auto ja Rengas
Kiviluomantie 43, 39930 KARVIAKiviluomantie 43, 39930 KARVIA
Korjaamo Juha Havunen
Koivuluomantie 71, 39960 SARVELAKoivuluomantie 71, 39960 SARVELA
RT Paja Oy
KARVIAKARVIA
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Etsitkö lähintä palvelevaa autohuoltoa? Onko edessä öljynvaihto? Huollattamalla autosi asiantuntevalla autokorjaamolla vähintään kerran vuodessa pidät huolta autosi kunnosta. Löydä autollesi sopiva merkkihuolto, jossa tunnetaan parhaiten autosi mahdolliset tyyppiviat.

Ammattitaitoinen autokorjaaja suorittaa renkaiden vaihdon ripeästi. Talvirenkaat tulisi vaihtaa viimeistään 1.12. mennessä ja kesärenkaat saa vaihtaa alle aikaisintaan 1.3. Huoltopalveluihin kuuluvat myös ilmastointihuolto, jarruhuolto ja erilaiset pihahuollot.

Ensimmäinen autokatsastus on suoritettava viimeistään 3 vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä, jonka jälkeen tulee vapaavuosi. Tästä eteenpäin auto on käytettävä katsastusasemalla vuosittain. Katsastusajankohdan tiedät esimerkiksi auton käyttöönottopäivästä.

Löydä myös kaupunkisi parhaimmat autopesupaikat ja automaalaamot!
NÄYTÄ KARTALLA