murupolku logo/Riihimäki/Apteekki/Apteekki riihimäki
Alalta apteekki löytyi 4 tulosta paikkakunnalta Riihimäki.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Apteekki Merkos
Merkoksenkatu 5, 11710 RIIHIMÄKIMerkoksenkatu 5, 11710 RIIHIMÄKI
Apteekki Merkos palvelee asiakkaitaan Riihimäellä kauppakeskus Merkoksen tiloissa. Meiltä saat asiantuntevaa ...Lue lisää
Kontulan Apteekki
Ostostie 4, 00940 HELSINKIOstostie 4, 00940 HELSINKI
Kontulan apteekki palvelee terveysaseman ja Alkon välissä. Kanta-asiakkuus Kontulan apteekissa takaa tehokkaa...Lue lisää
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Apteekkia etsiessä tärkeimmiksi kriteereiksi nousevat sijainti, aukioloajat ja palvelu. Apteekkipalvelu nousee usein arvoonsa äkkiarvaamatta. Katso mistä löytyy lähin päivystävä apteekki!

Apteekit palvelevat sinua mielellään lääkeasioissa oletpa sitten hakemassa reseptilääkkeitä, käsikauppalääkkeitä tai luontaistuotteita. Ammattitaitoinen apteekkari sekä apteekin muu henkilökunta opastavat sinua henkilökohtaisesti lääkkeen käytössä.

Esteettömään apteekkiin pääset jouhevasti pyörätuolilla tai lastenvaunuilla ja Drive-in -apteekki tarjoaa helppoa ja nopeaa palvelua. Sähköisen reseptin ansiosta voit noutaa sinulle määrätyt lääkkeet mistä tahansa apteekista. Löydä lähin palveleva apteekki!
NÄYTÄ KARTALLA