Fonecta Caller

Fonecta Caller näyttää kuka soitti – ja paljon muuta

Jo yli miljoonaan älypuhelimeen ladattu Fonecta Caller on yksi Suomen suosituimmista hyötysovelluksista. Sen käyttö on ilmaista kun kyseessä on numerohaku, henkilöhaku, osoitehaku, yrityshaku ja palveluhaku. Fonecta Callerin ansiosta suomalaiset yhteystiedot yrityksistä ja yksityishenkilöistä kulkevat aina mukanasi – se on kuin numeropalvelu tai puhelinluettelo taskussasi. Kun tuntematon numero soittaa, katso Fonecta Callerista kenen numero on kyseessä. Android-puhelimilla jopa näet soittajan tiedot etukäteen, ennen kuin vastaat puheluun.

Fonecta Calleriin on tuotu yhteystietojen hakemiseen ja hallintaan käteviä ominaisuuksia. Tallenna-ominaisuuden avulla haet yhteystiedot ja tallennat ne kätevästi puhelimeesi yhdellä napin painalluksella. Puhelinmuistion päivitysominaisuudella tuot ajantasaiset osoitetiedot kaikkiin puhelimeesi tallennettuihin yhteystietoihin – niin ikään yhdellä napinpainalluksella.

Asiakastiedote: Fonecta Caller uudistuu!

Olemme julkaisseet ilolla ja ylpeydellä Fonecta Callerin uuden version. Haluamme palvella nyt vielä entistä paremmin teitä yli miljoonan käyttäjän yhteisöämme.  
  
Olemme kehittäneet käyttökokemusta ja tehneet merkittäviä parannuksia numeron tunnistamiseen ja numeroiden estämiseen. Haluamme antaa sinulle vapauden valita tiedon perusteella, mihin numeroon vastaat. 

Uusi sovellusversio on tällä hetkellä julkaistu satunnaisesti rajatulle ja pienelle yleisölle. Keräämme uudesta sovellusversiosta asiakkailtamme ajatuksia ja kehitämme palvelua palautteen perusteella. Uusi sovellusversio pyritään julkaisemaan koko käyttäjäkunnalle vuoden 2022 aikana. Tiedotamme tästä laajemmin, kun julkaisuaikataulu on varmistunut.

Lataa Fonecta Caller puhelimeesi sovelluskaupasta. Rekisteröitymismaksu on 0,25 € kertamaksu. Voit käyttää sovellusta kertamaksun jälkeen maksuttomasti. Mikäli olet saanut päivityksen yhteydessä käyttöösi Fonecta Callerin uudistetun version, voit maksuttomien ominaisuuksien lisäksi ostaa maksullisia ominaisuuksia.

 

Osoitetietojen haku

Jos haluat vain etsiä nopeasti osoitetietoja, onnistuu se myös selaimella Fonectan hakupalvelusta.

 

Ajoneuvotietojen haut


Ajoneuvotietojen haun maksu suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta. Mikäli haku ei tuota tulosta tai epäonnistuu muusta syystä, tilille palautetaan maksuton haku.


Haulla saat tietoosi ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan. Saat tietoosi myös esimerkiksi auton moottorin tilavuuden, käyttöönottopäivämäärän, viimeisimmän päivämäärän jolloin ajoneuvo on katsastettu hyväksytysti, sekä seuraavan katsastusajankohdan.


Sisällön tuottaa Traficom.

 

Ajoneuvohakuja voit tehdä myös selaimella Fonectan rekisterinumerohaussa.


Yrityksen tiedot Fonecta Callerissa


Jos haluat muokata yrityksesi tietoja Fonecta Callerissa, teet sen helposti Oma Fonecta -palvelussa.

 

Kirjaudu Oma Fonectaan > 

Fonecta on Suomen suurin markkinoinnin palvelutalo

 

Fonectan avulla kasvatat yrityksesi näkyvyyttä, lisäät myyntiä ja tehostat uusiasiakashankintaa. Löydät kaikki tarvitsemasi digimarkkinointipalvelut helposti saman katon alta, palvelut kuten:

 • Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky
  20.05.2022
  Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky: Fonectan tekemät kotisivut ovat kasvattaneet asiakaspohjaa

  Lappeenrantalainen Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky on vuonna 2015 perustettu erikoishammasteknikko- ja hammaslaboratoriopalveluita tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita Etelä-Karjalan alueella. Yritys on ollut Fonectan asiakkaana puhelinluetteloajoista saakka ja viimeisimpänä yhteistyötä on tehty kotisivujen parissa.

  Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky:n palveluihin kuuluvat muun muassa uudet hammasproteesit sekä hammasproteesien pohjaukset ja korjaukset. He tekevät myös laitos- ja kotikäyntejä ja tarjoavat hammaslääkäreille täyden palvelun hammaslaboratorion.   

  Uudet kotisivut ovat helpottaneet yrittäjän arkea
   

  Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky:n yrittäjä Atte Penttinen kertoo, että ennen Fonectan tekemiä kotisivuja yrityksellä oli kotisivut muualta, mutta kun Fonectalta tuli tarjous, hän ei epäröinyt, vaan päätti lähteä yhteistyöhön.

  ”Meillä oli aiemmin kotisivut muualta, mutta päätin tarttua Fonectan kotisivutarjoukseen Fonectan tunnettuuden ja hyvän brändin vuoksi ja siksi, että voin luottaa siihen, että tarvittaessa tavoitan Fonectan asiantuntijan helposti. Fonecta on luotettava ja Fonectan kanssa välttyy yleisiltä pienen toimijan ongelmilta.” -Atte Penttinen, Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky.

  Atte Penttinen kertoo olevansa kotisivuihin erittäin tyytyväinen. Kotisivujen teko onnistui todella sujuvasti, Fonectalla tehtiin kaikki valmiiksi nopeasti alkuhaastattelun perusteella ja yritys sai juuri sellaiset kotisivut, kuin Atte halusi. Sivut löytyvät hyvin hakukoneista yrityksen palveluita hakemalla ja asiakaspohja on kasvanut kotisivujen ansiosta.

  ”Kotisivut on helpottaneet arkea. Kun yritykseni palveluja etsitään netistä, kotisivuni tulevat hyvin esiin hakutuloksissa. Sivut ovat tuoneet lisää asiakaspohjaa ja asiakkaat löytävät meidät.” -Atte Penttinen, Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky.

  Mitä pitää ottaa huomioon kotisivuissa? Lataa maksuton opas!

  Luotettavuus, vaivattomuus, tavoitettavuus ja hyvä hinta-laatusuhde


  Atte Penttinen kertoo olevansa erityisen tyytyväinen luotettavuuteen ja vaivattomuuteen. Asiat toimivat taustalla ja kiireinen yksinyrittäjä voi keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.

  ”Olen erityisen tyytyväinen vaivattomuuteen, ei tarvitse olla teihin yhteydessä, kun voi luottaa siihen, että kaikki toimii ja te hoidatte homman. Mutta jos pitää olla yhteydessä, teidät saa helposti kiinni ja asiat hoituvat heti. Fonecta on luotettava, teillä on hyvä hinta-laatusuhde, asiakkaasta pidetään huolta, olen tosi tyytyväinen.” -Atte Penttinen, Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky.

  Atte on mielissään myös siitä, että häneen ollaan säännöllisesti yhteydessä, mutta tarvittaessa hän saa hyvin yhteyden myös Fonectan asiantuntijaan. Esimerkiksi erään muutoksen yhteydessä korjaus tehtiin kotisivuille jo heti puhelun aikana.

  Erinomaisen arvosanan Atte Penttinen antaa Fonectalle näiden kolmen asian vuoksi: vaivattomuus, luotettavuus ja brändi.

  Voit tutustua Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky:n kotisivuihin täällä

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? Jätä yhteydenottopyyntö!

  Lue lisää
 • ICT-alan lakko
  19.05.2022
  Asiakastiedote: Maanantaina 25.4.2022 alkanut ICT-alan toimihenkilöiden lakko jatkuu edelleen. Lakolla on vaikutuksia Fonectan palveluiden tuottamiseen. (Tiedotetta päivitetty 19.5.2022)

  The strike in the ICT industry began on 25th of April. The strike will have an impact on the delivery of Fonecta's services. More information below.

   

  (Päivitetty 19.5.2022)

  ICT–alan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvotteluissa ammattiliitto Pron ja Palvelualojen työnantajien Paltan välillä ei olla päästy sopuun. Maanantaina 25.4.2022 alkanut ICT-alan toimihenkilöiden lakko jatkuu edelleen. Työnseisauksen kestosta ei toistaiseksi ole tietoa.

  Työriitaa on soviteltu viimeksi keskiviikkona 19.5.2022 tuloksetta. Sovittelussa pidetään viikon tauko ja neuvotteluja jatketaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Lisätietoja sovittelun etenemisestä voi lukea myös ammattiliitto Pron sivuilta ja Paltan sivuilta.

  Työnseisaukseen osallistunee koko Suomessa arviolta noin 12 000 ihmistä, jotka työskentelevät muun muassa teleoperaattoreiden ja verkonylläpitoyritysten palveluksessa. Fonectalaisista lakon piirissä on reilut 200 henkilöä.

  Fonecta pyrkii työnseisauksesta huolimatta palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin, mutta lakolla on valitettavasti vaikutuksia Fonectan palveluiden toimintaan ja asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme puhelin on työnseisauksen ajan suljettuna, ja palveluiden tuottamisessa on keskeytyksiä ja viivettä. 

  Pyrimme palauttamaan palveluidemme tuottamisen normaaliksi mahdollisimman pian mahdollisen työseisauksen päätyttyä. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

  Tiedotamme asiasta lisää heti, kun saamme lisätietoa sovittelun etenemisestä. 

  Fonecta strives to serve its customers as well as possible, but unfortunately the strike will have an impact on the operation of Fonecta's services and customer service. Our customer service phone is closed during the srike, and there are interruptions and delays in providing services.

  Lue lisää
 • Johannes Lindblon kertoo podcastissa hakukoneoptimoinnin tärkeydestä
  19.05.2022
  Hakukoneoptimointi 2022: kurkista trendeihin ja tulevaisuuteen

  Mitä hakukoneoptimoinnista tulisi vähintään tietää? Mitkä ovat seuraavat trendit, ja mikä tällä hetkellä kiinnostaa Googlea eniten? Entä miten pääsee alkuun, kun ei tiedä, mistä aloittaa?

  Lue lisää