Vaikeista ajoista huolimatta PGF Autokorjaamo luottaa tulevaisuuteen

PGF Autokorjaamo Rovaniemellä on luottavainen tulevaisuuden suhteen

Kolme työntekijää työllistävässä rovaniemeläisessä autokorjaamossa on pitänyt kiirettä tämän viikon ja myös ensi viikolle varauskalenteri näyttää täydeltä.

”Meillä on normaalitilanteessakin töitä kalenterissa noin 1-1,5 viikkoa eteenpäin ja toistaiseksi sama tahti on jatkunut. Tilanne voi muuttua nopeasti mutta olen yllättynyt kuinka vähän perumisia koronan takia on tullut. Huollamme viikossa toista sataa autoa ja vain muutamia peruutuksia on toistaiseksi tullut”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Pavel Garmuev

Ei hätiköityjä johtopäätöksiä 

Puhelin on tällä viikolla soinut vähemmän kuin edellisellä viikolla. Markkinoinnin lopettamiseen Pavel ei tässä kohtaa usko.

”Jatkamme markkinointia normaaliin tapaan. Lisäpanostuksia emme ole tehneet mutta emme katkaise markkinointia, koska haluamme tavoittaa asiakkaita myös tämän korona-ajan jälkeen ja nyt on myös tärkeä kertoa, että me palvelemme tänäkin aikana. Toistaiseksi en halua tehdä hätiköityjä päätöksiä markkinoinnin suhteen”, Pavel pohtii. 

Upouudet nettisivut, mainonta ja kattava yhteystietojen löydettävyys Rovaniemen ja lähikuntien alueella auttaa yritystä löytymään asiakkaille verkosta, varsinkin nyt, kun suomalaisilla on entistä enemmän aikaa surffata netissä. 

”Joskus tämä tilanne päättyy ja sitten on odotettavissa ryysis. Meidän yrityksessä on varauduttu kyllä hiljaisempiinkin aikoihin eli olen luottavainen, että selviämme tämän tilanteen yli”, tiivistää Pavel.

Me autamme sinua markkinoinnissa!  Varaa aika neuvontaan!

Teksti: Katariina Kemppi 

Kuva: Sami Keränen

0