Kohderyhmäpalvelun maksuttomat koulutukset.

Koulutuksista vinkkejä ja vertaistukea

Fonecta järjestää useita erilaisia koulutustilaisuuksia ja webinaareja, joissa annetaan käytännön vinkkejä markkinointiin sekä keskustellaan yrittäjien haasteista ja etsitään niihin ratkaisuja. Yksi näistä koulutuskokonaisuuksista on Fonectan Kohderyhmäpalvelun koulutusten sarja.

Sekä nykyisille Kohderyhmäpalvelun asiakkaille että muille palvelusta kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia järjestetään noin kerran kuussa. Tilaisuuksiin voi osallistua joko paikan päällä tai verkossa, toistaiseksi tilaisuuksia on pidetty Helsingissä ja Jyväskylässä, mutta tavoitteena on laajentaa koulutustilaisuudet myös Turkuun ja Tampereelle.

Koulutuksissa esitellään palvelun uusia ominaisuuksia, kuullaan vinkkejä palvelun parhaaseen käyttöön, sekä kuullaan asiakkaiden omia kokemuksia ja esimerkkejä siitä, miten he ovat palvelua käyttäneet. Maksuttomat tilaisuudet ovat saaneet paljon kiitosta ja ne ovat myös osallistujien suosiossa.

Käy katsomassa seuraavat koulutustilaisuudet ja ilmoittaudu mukaan!

Kohderyhmäpalvelulla tehoa markkinointiin ja asiakkuuksien hallintaan

Fonectan Kohderyhmäpalvelu on yrityspäättäjien keskuudessa suosittu palvelu, jonka avulla yritys saa helposti etsittyä itselleen merkityksellisiä kohderyhmiä, sillä palvelusta löytyvät sekä yritykset että yrityspäättäjät. Verkkoselaimen kautta toimiva palvelu auttaa yrityksiä löytämään potentiaalisia uusia asiakkaita, päivittämään jo olemassa olevaa asiakasrekisteriä tai vaikkapa etsimään uusia lupaavia bisnesalueita. Käytännössä lähes jokainen käyttäjä löytää itselleen sopivimman tavan hyödyntää palvelua, joka tarjoaa lähes 400 000 suomalaisyrityksen yhteystiedot sekä satoja eri toimialoja ympäri Suomen joiden mukaan hakuja voi kohdentaa.

Oletpa siis etsimässä sopivaa kohderyhmää puhelinmarkkinoinnin tueksi, kartoittamassa sopivaa kohdetta uudelle toimipisteellesi tai varmistamassa, että yrityksen yhteystiedot ovat ajantasaiset, Kohderyhmäpalvelu tarjoaa helpon ratkaisun näihin kaikkiin haasteisiin. Koska palvelua on niin helppo käyttää ja se tarjoaa niin laajan kirjon erilaisia mahdollisuuksia markkinoinnin ja myynnin tehostamiseen, on se myös luonnollisesti saavuttanut käyttäjiensä suosion. Näin asiakkaat itse kommentoivat palvelua:

”Fonectan kohderyhmäpalvelu on helppo ja selkeä työkalu kohderyhmien hakemiseen esim. toimialan perusteella.”
”Käytän palvelua itse joka päivä, helppo, luotattava, selkeä.”

Kohderyhmäpalvelusta löytyvät perusyritystietojen lisäksi myös mm. yrityksen henkilöstömäärä ja liikevaihto, joita voidaan toimialan ja sijainnin ohella käyttää kohdentamisessa. Palvelusta tekee helppokäyttöisen myös se, että käyttäjä voi itse valita haluaako ostaa palvelun jatkuvana vai kertaluonteisena. Yksinkertaisimmillaan asiakas tekee sopivan haun verkkoselaimessa ja ostaa valitsemansa kohderyhmän suoraan verkosta.


0 0