Fonectan yt-neuvottelut ovat päättyneet

Fonectan yt-neuvottelut ovat päättyneet

Digimarkkinoinnin palveluja tarjoavan Fonectan 31.8. käynnistämät yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.

Fonecta on määrätietoisesti vahvistanut ydintoimintaansa digitaalisen markkinoinnin palvelujentarjoajana viime vuosien ajan ja se oli tavoitteena myös neuvotteluissa käsitellyissä yhtiön toimintojen uudelleenorganisoinnissa. Neuvotteluiden tuloksena 32 henkilön työsuhde tulee päättymään.

Muutoksen myötä Fonecta uskoo pystyvänsä paremmin tukemaan asiakkaidensa liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä sekä vahvistamaan omaa asemaansa markkinassa.

”Yhtiö on määrätietoisesti vahvistanut ydintoimintaansa viime vuosien ajan ja myös nyt tehdyssä organisaatiouudistuksessa se oli keskeinen tavoite. Valitettavasti tässä yhteydessä myös työpaikkojen määrä vähenee", sanoo Fonectan toimitusjohtaja Patrik Sallner.

”Tärkein tehtävämme on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään ja kasvattamaan omaa liiketoimintaansa. Seuraavaksi haluan tuoda asiakastarpeiden ymmärryksen entistäkin tiiviimmin osaksi palveluidemme kehittämistä ja kaupallistamista”, jatkaa Sallner.

Fonecta tukee kaikkia työpaikkansa menettäviä järjestämällä muun muassa työllistymistä tukevaa valmennusta.


Lisätietoja:
Patrik Sallner, toimitusjohtaja
patrik.sallner@fonecta.com


Fonecta tarjoaa yrityksille tehokkaat digitaaliset ratkaisut verkosta löytymiseen, markkinointiin sekä parempaan asiakasymmärrykseen. Palveluvalikoima kattaa kaikki ostoprosessin eri vaiheet aina mielenkiinnon herättämisestä ostoon ja sitouttamiseen. Fonectan missio on auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan digitaalista kilpailukykyään. Fonecta työllistää viidellä paikkakunnalla yhteensä n. 300 asiantuntijaa, jotka palvelevat 35 000 yritysasiakasta ympäri Suomen.

0