Fonecta aloittaa yt-neuvottelut

Fonecta uudistaa toimintamalliaan ja käynnistää yt-neuvottelut

Fonecta aloittaa koko yhtiötä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Yhtiö tavoittelee asemansa vahvistamista digitaalisen markkinoinnin kasvavassa kentässä. Fonecta aikoo kehittää nykyistä tuotelähtöistä toimintamalliaan entistä asiakaslähtöisemmäksi. Muutos tarkoittaa myös organisaation yksinkertaistamista sekä palveluvalikoiman selkeyttämistä.

Toteutuessaan muutoksella arvioidaan olevan henkilöstövaikutuksia. Fonectalla on tällä hetkellä 323 työntekijää. Neuvottelut voivat johtaa enimmillään 47 henkilön työsuhteen päättymiseen.

Neuvottelut alkavat 11. helmikuuta, ja niiden arvioitu kesto on kuusi viikkoa. Neuvottelujen aikana Fonecta palvelee asiakkaitaan normaalisti.

”Toimimme kasvavilla markkinoilla ja meillä on upeaa osaamista ja asiantuntijuutta. Kilpailussa menestyminen edellyttää kuitenkin toimintamallimme muuttamista niin, että asiakas on entistä enemmän Fonectan toiminnan keskiössä”, sanoo Fonectan toimitusjohtaja Mari Eklund.

”Muutoksen seurauksena organisaatiomme myös yksinkertaistuu ja päällekkäinen työ poistuu. Näin rakennamme vakaan pohjan kasvulle.”

Toimintamallin muutoksella Fonecta uskoo pystyvänsä paremmin tukemaan asiakkaidensa liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä sekä vahvistamaan omaa asemaansa markkinoilla.

”Me Fonectalla tunnemme suomalaisyritykset ja niiden markkinoinnin haasteet ja mahdollisuudet perin pohjin. Näen, että meillä on erinomaiset edellytykset auttaa asiakkaitamme tulemaan valituiksi digitaalisessa maailmassa.”, Eklund tiivistää.

Lisätietoja:

Mari Eklund, toimitusjohtaja

mari.eklund@fonecta.com

Katja Patojoki, henkilöstöjohtaja
katja.patojoki@fonecta.com

Fonecta tarjoaa yrityksille tehokkaat digitaaliset ratkaisut verkosta löytymiseen, markkinointiin sekä parempaan asiakasymmärrykseen. Palveluvalikoima kattaa kaikki ostoprosessin eri vaiheet aina mielenkiinnon herättämisestä ostoon ja sitouttamiseen. Fonectan missio on auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan digitaalista kilpailukykyään. Fonecta työllistää viidellä paikkakunnalla yhteensä n. 350 asiantuntijaa, jotka palvelevat 36 000 yritysasiakasta ympäri Suomen.

0