MK-Kassamasiina Oy

MK-Kassamasiina Oy: Chat ratkaisi tavoitettavuusongelman - Kotisivuilla olevan chatin kautta yhteydenottoja tulee useampi viikoittain

Turkulainen MK-Kassamasiina Oy palvelee asiakkaitaan koko Suomen laajuisesti, ja sen kautta kaikenkokoiset yritykset saavat käyttöönsä toimivat ja luotettavat maksupäätteet ja kassajärjestelmät.  ”Asiakkaiden palveleminen hoituu kätevästi etäyhteyksin, joten vallitseva maailmantilanne ei aseta rajoitteita yrityksen toiminnalle”, kertoo MK- Kassamasiina Oy:n Jukka Karppinen.

Vuosikymmenten kokemus on valttia alalla, jolla kilpailu on kovaa

Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus takaa MK-Kassamasiina Oy:lle vahvan jalansijan alalla, jossa vallitsee todella kireä kilpailutilanne.
Kokemuksen tuoma luotettavuus ja ammattitaito ovat ratkaisevia tekijöitä siinä, että asiakkaat päätyvät valitsemaan MK-Kassamasiina Oy:n: Monien kilpailevien yritysten elinkaari on jäänyt huomattavasti lyhyemmäksi, jolloin näiden yritysten asiakkaat ovat joutuneet pulaan omassa liiketoiminnassaan.

”Olemme vanhimpia toimijoita Suomessa ja pitkäikäisyytemme antaa asiakkaillemme varmuutta siihen, että toimintamme jatkuu vielä vuosikymmeniä eteenpäinkin.” - Jukka Karppinen / MK-Kassamasiina Oy

Ole asiakkaidesi tavoitettavissa helposti! Tutustu chat-palveluun!

Chat ratkaisi ongelman kerralla

Jukka Karppinen kertoo, että heillä oli aikoinaan haasteena se, että asiakkaat eivät tahtoneet saada heihin puhelimitse yhteyttä kiireisen aikataulun vuoksi.

Vuoden 2017 keväällä Fonectan MK-Kassamasiina Oy:lle tarjoama chat-palvelu tuli ratkaisuksi tavoitettavuusongelmaan ja sen avulla tilanne paranikin huimasti kertaheitolla: Kotisivuilla olevan chatin kautta yhteydenottoja tulee useampi viikoittain ja esimerkiksi marraskuussa chatin kautta käydyistä keskusteluista 80 % johti tarjouspyyntöön tai liidiin.

Myös muu asiakaspalvelu hoituu kätevästi chatilla: Palvelu on tuonut MK-Kassamasiina Oy:n upeasti asiakasyritysten saataville.

MK Kassamasiina Oy laajensi taannoin markkinointiaan chatin lisäksi Fonectan Kontakti-näkyvyyteen, joten nyt yritys on entistä paremmin näkyvissä Fonectan palveluissa ja kumppaniverkostoissa. Ne lisäävät tunnettuutta entisestään.

Jukka kertoo olevansa tyytyväinen yhteistyöhön Fonectan kanssa ja jatkaa sitä mielellään.
"Risuja ei ole antaa yhteistyöstä, pidätte meidät hyvin kartalla tapahtumista ja ehdotatte uusia ratkaisuja, mikä on hyvä juttu." - Jukka Karppinen / MK-Kassamasiina Oy.

Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? Jätä yhteydenottopyyntö

0